hilal6606 Kizlar hamilelikte çok banyo yapmayın diyolar doğrumu acilmayi sagliyomus gibisinden karnı yumuşatıyor diye sizce deneyimli anneler
tortillam_ hilal6606 Ya su çok sıcak olmayacak deniyor sadece. Bu sıcakta ya ılık ya soğuk duş alıyordur millet. Kaynar suyla duş mu alınır. Kış ayı değil sonuçta.
hilal6606 uykucukoalaanrs aşkım işte bende çok yapıyorum bana ablam diyo çok yapma napacaz bu sıcakta ölecez mi😂
uykucukoalaanrs hilal6606 sıcak duş almayınca bişey olmaz bence ben soğuğa yakın ılık suyla yapıyorum çok iyi geliyo. Geçende biri bana göbeğini vantilatöre tutma çocuk üşür erken gelir dedi yarabbiiiii🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
gamzeakarsu17 hilal6606 her deneni ciddiye alma benden sana tavsiye olsun.o kadar çok şey söylerler ki kendi fikrinle hareket edemez hale gelirsin.
delalinannesi hilal6606 gebeliğin erken evrelerinde açılma yapmaz, sadece doğum zamanı sıcak duşa sokarlar ki kaslar damarlar vs gevşesin.. özellikle duşa dikkat edin demeleri duştayken tansiyon düşmeye meyillidir o yüzden çok sıcak suyla duşu önermez hekimler
fikretbaciniz hilal6606 valla ilk oğlum yaz gebeliğiiydi günde 3 kere duş aldığımı biliyorum doğurma kadar bi taraflarım yırtıldı
temmuzonbir hilal6606 o kadar sıcak bir suyla yıkanmayacağına göre hiç bir sorun olmaz, günde 2 kez yıkanıyorum ben yeri geliyor bu sıcakta dayanamıyorum