sereng24 Özelde muayene olanlar Ankara , ben aslında Bilkent şehir hast takipliyim ama bebeğimi babasıyla renkli görebileceğimiz güzel bir doktora ihtiyacımız var fiyat skalası da orda olan özel hastanede olur muayenehanede var mı yardımcı olabilecek ?
bisenorita Bende aynı konudan dolayı özele gittim iki defa koru Sincan hastanesine Müge hocaya gidiyorum eşim de görüyor fotoğrafını da alıyoruz fiyat da diğer özellere göre daha uygun
sulenurmuezzinoglu bisenorita memnunmusunuz bende koruya gidicem renkli ve 4 boyutlu bakan tek doktor müge dediler aradım sordum gidicm inşallah nornalde bnde bilkente gidiyorum sırf kilo ve geşimiyle ilgilenmeyip söylemedikleri için bikezlğine koruya gitmek istiyorum 36 haftalık oldu ama inş kendini renklide güzelce gösterir büyüdü için net göremeyebilirsinz diyolar
bisenorita sulenurmuezzinoglu Müge hoca çok tatlı detaylı da bakıp inceliyor fotoğrafını da yakalayabilirsiniz benim bebiş uyuyordu ya eli yüzündeydi bi kaç sallamayla pozisyon değiştiriyor ğ
sulenurmuezzinoglu bisenorita çok hareketli değil benimki hareketide azaldı baya 37 olcak oraya gittiğimde yeride daraldıya şimdi hareketsiz kalırsa resim alamazssam boşa gitmiş olucam çok kararsız kaldım o yüzden ücreti 1840 dedi aradım dün olmassa bi gideyim