ztk 1 ağustosta aşılama oldu. Bugün 13. Günüm. Beta hcg 2,07 😏 yükselir mi bu acaba ya. Aşılama tutmamış demekki. Düşük değer, o kadar ağrım falan oldu umutlanmıştım ya
allyslife ztk tam 48 saat sonra tekrar kan ver, yükselme varsa gebelik vardır canım ama kimyasal da olabilir beta 1500′e gelene kadar çok bağlanmadan bekle. İnşaallah sağlıkla vardır🫠
ztk 1 sene önce faln regli gecikince yaptırmıştım <0,2 idi. Şimdi Buda 2,07. Yükselir mi ki belki bir umut🥲
ztk seval210 inşallah canımm kaç gün sonra yükseldi. Doktoruma attım sonucu bana direk tüp bebeğe geçelim mi ister misin dedi ilacı bıraktırdı. O yüzden umudum da gitti
ztk seval210 Ooo 1 günde iyi yükselmiş. Belirtilerini hatırlıyor musunn peki. Allah analı babalı büyütsün evladınızı🤍
seval210 ztk Çok teşekkür ederim regl sancısıydı belirtilerim bir de aniden kalktığımda kılıç gibi bir şey saplanıyordu kasıklarıma göğüs ucum acıyordu bende bidaki ay korunmayı bırakıcam kısmet artık 2 ciye
seval210 ztk tam 1 gün değildi ilk verdim sabah gece 12 de verdim diye ertesi gün diye görünüyor yani sen yarında bi ver cnm
ztk allyslife İnşallahh sağlıkla geliyordur yoldadır benide doktorumada şaşırtır. Çok zor bir süreç. Tekrar bu ay aşılama yada tüp bebek yaptırabilir miyim bilmiyorum çok psikolojiyi yordu
ztk seval210 benim de sağ kasığıma ağrı. Vajinanın içine bıcak girip çıkıyor sanki göğüs şiş ucu çok hassas ama progestron ilacından mı bilmiyorum. Doktorum belki adet olacaksındır dedi sabah. Tez vakkitte 2.ciyide kucağına almak nasip olsun inşallah
allyslife ztk kolaylıkla sağlıkla inşallah canım, sen 48 saati bekle, erken verme. Kimyasal diye düşünülür çünkü.
seval210 ztk İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versin korkuyorum korunuyorum şu an ama ikinci çocuk yapmak Fikret aklımdan hiç çıkmıyor bir dahaki aya kadar fikrim değişmezse yapacağım inşallah
seval210 allyslife ben de üç çıkınca yok diyor umursamadım ertesi gün adet olacaktım 12’de eşim dedi gel bir daha veririm belki yükselmiştir o zaman gördüm zaten 12’yi tesadüfen verdik yani keyfi ben yok diye biliyordum verince yükseldiğini fark ettim
allyslife seval210 doğrudur, herkesin betası aynı hızla yükselmiyor her vücut farklı hızlarla çalışıyor🫠 sağlıkla büyüsün evladınız inşaallah🌸