nazende17 Bugün 33 haftalık olduk kızlar boyutumuz ananasmış🤭 nasıl gidiyor ben son bir haftadır evde yatıyorum sadece başka hiçbir şey yapasım gelmiyor daha hastane çantasını da hazırlamadım sanki bu aralar çok hızlı geçiyor sizde durumlar nasıl konuşalım ❤️
sevdakalin nazende17 33 + 6 dan selamlar 😊 aynen öyle gülüm çok ağırlaştım bebişimin her şeyi hazır yıkadım ütüledim dolabın içine yerleştirdim ama hastane çantam hazır değil daha bir yandan ağrılarla savaşıyoruz yalancı sancılarla ara ara bir yandan da temizliğe girişmişim dört gündür bitmek bilmedi yavaştan yavaştan yapıyorum🥴
tortillam_ nazende17 34+3 üm bende. 32.haftanin içinde kıyafetleri yıkayıp ütüledim. Geçen haftada çantaları hazırladım. Eksik var arabasız kaldık son bir kaç ürünü netten sipariş verdim bekliyorum bakalım. Ağrılar arttı sıcaklar bunalttı. Olduğum yere pat diye doğurasım geliyor 😂😂
esra_2023 nazende17 33 hafta 4. Gün den selamlar çift yumurta ikizi sol kese erkek sağ kız benim. Dün gittim kontrole iyi dedi doktor soldaki 1936 gram sağdaki kız 1940 gram dedi. 🥰mesane baskısı çok var ikisi de baş geliş. Hastane çantam hazır 24. Haftadan beri nolur nolmaz ikiz diye hazırladım kafam rahat etti geriye beklemesi kaldı 😂herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum
tortillam_ yeliz1923 bilmiyorum valla en son 32+1 de gittim. 1940 gr dedi doktor. Arabasız kaldık doktora da gidemiyorum. 36+3 de gidebilirsem gidicem