servansmom Çevremizdeki uysal sakin inatçı olmayan erkek bebek isimleri neler oldu ben isimle sakinligi bağdaştırıyorum bu yüzden merak ediyorum
delalinannesi servansmom Furkan .. abimin adı.. hayatımda tanıdığım en zeki en uysal en başarılı kişidir kendisi .. hatta kariyer olarak da çok başarılı … ❤️
pdrabia servansmom selim, enes. Birisi kardeşim zaten ama çok uysallar iki isim de. Ama ikisi de biraz çekingen olabiliyor. Efe isminde de kimi tanıdıysam bunların tam tersi aklınızda bulunsun 😅
lika_ servansmom bizde bulamadık 28 haftalığız eşimin seçtiklerini ben beğenmiyorum benim seçtiklerimi eşim bakalım ne olucak 😄
servansmom african delalinannesi pdrabia çok teşekkür ediyorum çevrenizde Arden ismine sahip kimse var mı bir de
rabis-0201 pdrabia ayy ailemizde iki tane enes isimli var ikisi de birbirinden beter sürekli kafa göz yaran acillerde dikiş attıran yaramazlıklardan 😬😂 ama selime katılıyorum çok naif ruhlu kibar çocuklar :)
delalinannesi servansmom ya ben kreşte çalışıyordum mesela mükemmel uysal akıllı çocuklar gibi yaramaz sürekli ağlayan ısırıp vuran çocuklarımız da vardı onlardan biri de arden diye bir çocuktu.. unutmamışım..
servansmom duygutuna5 ay inşallah uysal olur ben hiç isimle huy muhabbetine inanmazdım tâki oğlum Alparslanın inadını, sinirini, yaramazlığını görene dek🥲
pdrabia rabis-0201 jsısksosk ay doğrudur ya benim çevremdeki Enesin fazla gaz sancısı olmuş ama ergenliği bile.çok yumuşak geçti bildiğim kadarıyla
servansmom rabis-0201 gerçekten ben de emirlerden hiç sakinlik görmedim ama Rabbim iyi günlere büyütsün biraz da çocuğun kendi kişiliğinden kaynaklanan bir şey aslında inat çocukta varsa sıkıntı diğer türlü tabii ki yaramazlık yapacaklar bebek bunlar sağlıkla büyüsün inşallah🥹
sifadrmaz Bende çok inanırım isim ve karakter analizine. Bende Teoman koyacağım ve çevremde asla yok ve benim de ihtiyacım sakın uysal söz dinleyen bir çocuk. Kızım inatçı sabırsız bir çocuk olduğu için umarım oğlum sakin uysal olur ya