yavrum17 İkili tarama testinde down sendromu çıkıp sonradan sağlıklı olduğunu öğrenen var mı ikili tarama da orta düzeyde riskli çıktı herşey Allah’tan ama benim morelim çok bozuldu çok uzuldum
sillaaa yavrum17 ikili tarama testi bir tanı testi değil o yüzden içinizi ferah tutun bir çok faktör sebebiyle orta risk çıkmış olabilirsiniz fetal dna önerdi mi doktorunuz onun doğruluk oranı daha yüksek bir test
gamzeakarsu17 yavrum17 fetal dna testi verin ikili test güvenli değil avrupada kullanılmıyor bizim gibi zayıf ülkeler kullanıyor ona inanıp üzülmene değmez
merve_unaldi gamzeakarsu17 zayıf mı sağlık alanında Ülkemizi zayıf görmeniz çok garip gerçekten keza sadece doğum alanında bile bir çok güçlü sandığınız ülkelere taş çıkartır boyutta hizmeti var.
Fuunndaaa yavrum17 benim de yüksek çıktı ense kalınlığı ama sağlıklı doğum yaptm fetal dna testi yaptırablrsnz aldırma gibi düşüncnz yoksa ona bile gerek yok detaylı ultrasonda belli olur
reyyannihle yavrum17 evet tam hatırlamıyorum 4 yıl oluyor ama yüksek çıkmıştı hatta ultrasonda da bir türlü yüzünü göstermemişti burun kemiğine bakamamışlardı ama çok şükür sağlıklı doğdu