melisasak35 pasalarim50_ 2 çocuk bizim içşn yeterliydi 3.cüye hamile kaldım doğumuma 15 gün var suan 3.cü yeterli diyorum
ilkheyecanim_ pasalarim50_ 3 çocuk diyordum tekte finalim ben gözüm ikinciyi görmüyor 🥲 su tekini sağlıcakla kucağma alaydm
bambitoo_ İlkine hamileyim başka da düşünmüyorum. Ülkenin ve dünyanın hali ortada tek çocuğumu bile nasıl koruyacağım diye korkuyorum açıkçası
toobe54 Normalde 2di tek kalmasın istedim ama piyangodan 2 tane daha çıktı bedava buyumus olarak 😂 dedik hepsinin de ortak kardeşi olsun o yüzden 5 oldular 😂😂
pasalarim50_ melisasak35 benimde 2 tane açıkçası zorlanıyorum bunaldım tek çocuk anne psikolojisi açısından yeterli bence
cihozey melisasak35 bi kızım Bir oğlum vardı büyük konuştum üçüncüye hamileyim büyük konuşmayın kızlar🥹 tüplerimi bağlatacam
melisasak35 cihozey uçan kuşa boş duvara kadar asla 3.cü çocugu yapmam dedim çok iyi korunurken hamile kaldım büyük konuşunaca başıma geldi ciddi anlamda suan bağlatcam yaşım 26 diye bağlamıyolar uğraşcam bakalım
pasalarim50_ ilkheyecanim_ tek çocuk ideal bence benim 2 allah uzun ömür versin yoruldum ama tek çocuk hiç miş meğer
vanilyalibuse pasalarim50_ ben tek çocuğum, tek çocuk olmanın zorluklarını bildiğim için bebeğimin kardeşi olmasını mutlaka isterim en az 2 diyorum o yüzden ama herkese saygım sonsuz, 1 tane isteyene “2’yi yapmalısın” bile demem, herkes farklı 🌸
ilkheyecanim_ pasalarim50_ bende öyle düşünüyorum ama eşim razı gelmiyor en az 3 çocuk istiyor,🤣 2. Yi de doğurup kokten kapatırız
aslhnkrts9 pasalarim50_ 1😁 doğumdan önce 3 çocuk hayalimdi . Ama hem ekonomi hemde ilk kızım beni aşırı derecede yorduğu için tek çocukta karar kıldık😁 ama kolay bi çocuk olacağını bilsem hemen yaparım ikinciyi 😁
fikretbaciniz pasalarim50_ 3 çocuğum var ben kalabalık severim dünyanın hali çok kötü yoksa 5-6 isterdim
Biryolcu3006 Normalde 5 çocuk istiyordum çünkü kardeş kalabalığı belki küçükken zor oluyo ama buyuyunce en iyi dostun oluyo ben bundan mahrum bırakıldım. Lakin şuan 2. Ye hamileyim ama sanırım 2 de kalicam 🤣