Bazen forumlarda kimyasal gebelik boş gebelik kalp durması gibi şeyleri okuyorum ve gerçekten Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın diyorum yanlış anlaşılmasın ben kesinlikle kimyasal olsun boş gebelik olsun bir defa gebelik yaşayayım demiyorum eğer bir gebelik olacaksa sağlıklı olsun sıhhatli olsun mutluluğumuz yarıda kalmasın çünkü çevremde en yakınlarımda bunları yaşayanları gördüm kalp durması düşük kürtaj süreci gerçekten insanda çok derin yaralar bırakıyor ben bunların hiçbirini istemem ama benim içimde kalan tek bir soru var neden bende gebelik daha en başından hiç oluşmuyor en azından bir kere oluştuğunu bilmek nasıl bir duygu olurdu diye düşünüyorum çünkü 2 buçuk yıldır ne normal sonuçlanan ne kimyasal ne boş gebelik şeklinde hiçbir gebelik yaşayamadım yumurtam büyüyor çatlıyor yaşım genç düzenli ilişkimizi de kaçırdığımızı düşünmüyorum doktorlar da şu yüzden olmuyor diyebilecekleri net bir problem bulamıyorlar rahim filmimde de ciddi bir sorun söylenmedi ama buna rağmen bir türlü gebelik oluşmadı insan ister istemez acaba sorun nerede diye düşünüyor benim içimdeki asıl soru da tam olarak bu neden daha en başından bende hiç oluşmuyor