sedaantepli Merhaba arkadaşlar ben 23 temmuzregl tarihim 4/6 ağustos yumurtlama Da ilişkilerim oldu . korunmasız gebelik ihtimalim vardırda belki ilişkiye 7 gün oldu bazı belirtilerim kasık karın ağrısı bel ağrısı göğüs şiş koku hassaslığı idrara sık gidiş ilişkilerden sonra akıntım oldu . Bi tane kaset test denedim beyaz çizgi çıktı ilk dakkada anlamı nedir?
izgiylc Bu test bozuk sanırım canım ya benim de böyle çıktı bi kere ki diğerlerinde çift çizgiyi görmüştüm. Ama bu hatalı sonuç olarak değerlendirildi yapay zeka tarafından. Ona da tabi çok güvenmemek lazım ama diğerlerini gayet doğru yorumlamıştı. Bi test daha yapsan? predictor olsa hatta şahane olur.
sedaantepli izgiylc diğerlerinde başka günlerde yaptığınız testlerde pozitifi gördünüz ve gebelik kesinleştimi ? En son da kanmı verdiniz? Bendeki gibi belirtileriniz varmıydı ?
sedaantepli izgiylc evet o dediğiniz markadan alıp sonra deneyeceğim onun erken gebelik testini seçip bide softec diye bi marka varmış bunların yanıltmayacağını duydum daha önce.
Ceydaaaaaaaaaa Canım bana da haber verir misin benim sat 22 Temmuz benim de ilişki tarihlerim 2,4,6,8 oldu Dpo 7 deyim henüz feci şekilde göğüs ağrısı dışında henüz bi belirtim yok
sedaantepli Ceydaaaaaaaaaa tabi haber veririm umarım yakında tam netleşir durumlarımız inşallah hayırlısı🙂