aysea1 Kızlar tansiyonum yüksek o yüzden doktora gidecegim bu gün 19+1 haftalık hamileyim bebegimin bacakları hep kapalıydı cinsiyeti göremedik ne yapmam lazım hareketlenmesi bacagını açması için bu gğn ögrenmek istiyorum 😇
sillaaa aysea1 öncelikle geçmiş olsun. Türk kahvesi, çikolata hareketlendiriyor diyorlar. Ben ikili taramada bebek hareket etmiyor diye doktorum git yürü ve çikolata ye gel dedi deneyebilirsiniz💖
sillaaa aysea1 bugün ben de cinsiyet öğrenmek için gittim ve gitmeden türk kahvesi ve çikolatalı dondurma yedim bebek çok fena hareketliydi size dediğimi uyguladım oldu yani😄💖
gamzeliiigmz Ben perinatoloji takipliyim kesinlikle çikolata yememize izin vermiyor bebek uyurmus hareket etmesi için yürüyüş ve 2 tane meyve suyu içmiştim secde pozisyondan yüzünü çevirmişti doktora girmeden 15dk önce içmiştim
gamzeliiigmz aysea1 bende olmuştu inşallah sendede olur öğrenirsin cinsiyetini hayırlı haberlerle inşallah
sillaaa aysea1 haftam erkenmiş sadece tahmin yapabilirim dedi kesinlik için 16. Hafta ve sonrasını beklemen gerekir dedi erkek tahmininde bulundu🥰💖
sillaaa aysea1 ayyy sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de kız bekliyordum 🥲😂 kaçıncı haftanızda öğrendiniz acaba?
tubaisenc55 Aynısı benimde oldu 17 haftada bebeğim bacağını açmadı çikolata yedim bu sefer daha cok hareketledi göremedi doktor bacağı kapalı kız olabilir dedi ama ben erkek hissediyorum 🤭🤭