sirce Bizde uyuşmazlık var 9. Haftamdayım İndirekt coombs testi negatif çıkmıştı, dün lekelenmem olunca doktor 72 saat içinde bu aşıyı ol sen dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı iğnenin bi sıkıntısı varmı erken olmakta
zuzu_59 sirce bana doktorum 28.haftada bebeğin kan grubunu öğrenip yapacağız demişti. Sizin için bilemedim
__cansu_ sirce canım ilk gebelikte 26. Haftada vurulmuştum bide doğumdan sonra vurdular ıkıncı çocuk için mesela ben negatif oğlumun pozitif ıkıncıye hamileyim 7 haftada kanamam oldu negatifti kanama olur antikor üretir vs sıkıntı çıkmasın diye vurdular direk iğneyi Allah korusun vucut yabancı bişey olarak algılayıp atabılıyor vs vs sıkıntı işte sonrasında yıne test yapıp gerekli görülürse tekrar vurulacagım sıkıntı değil aksine yararı olur evet 72 saat içinde vurulmak lazm
nrbrkx38 sirce eğer kanama falan olmazsa 28. Haftada vuruyorlar olursa erken vuruluyor banada doktorum kanaman falan olursa hiç beklemeden acile git iğneni vurul demişti
abisininkardesi sirce Ben ilk gebelikte sıkıntı yaşamamıştım ama ikinci gebelikte pembe lekelenmem oldu kan uyuşmazlığı iğnesi oldum 5. haftada
emine1309 27+2 haftalık hamileyim 8. haftada lekelenmem geldiği için doktor önlem amaçlı yapalım iğneyi dedi ve oldum. Haftaya cuma tekrar gidip iğne olacağım doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre iğne olacağım
sirce Teşekkür ederim hepinize bilgileriniz için geldim şuan yapıcaklar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️❤️❤️❤️
Mugemurside1 sirce benim 2 hamilelikte de kırmızı oldu. Kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Şuan 3.ye hamileyim bunda bir kere açık kahverengi leke geldi. Doktora söyledim kırmızı olursa gel dedi.
zey55 sirce 28. Haftamda uyuşmazlık iğnesi yapıldı doğumdan sonra sa bebeğimin kan grubuna bakıldı tekrar iğne yapıldı
sirce Mugemurside1 1den fazla olunca artık yaptılar bide progestan ilaç vermişti dünki doktor onu kullanmaya devam etsem mi bilemedim ya sormayıda unuttum doktora