aycoli 20.haftadayız geçenlerde gözümle 3-4 hareketine şahit oldum minikten zaten bayadır kıpırtılar kelebek etkisi hsisediyordum emin olamıyordum ama bazen hiç hissedemiyorum sizde durum nasıl??
dilarayunuskrmn aycoli bizde 21 haftalık olduk gözle görünüyor hareketleri bazen 🥰😍 genellikle sabahları ve geceleri hissettiriyor kendini gündüz aktif olduğum için pek fazla oynamıyor, çikolata yersem kahve içersem biraz coşuyor sonra tekrar duruyor ☺️💖
ayseyagiz aycoli 19 haftadayiz biz 16 haftadan beri hafif hissediyor gibiydim ama bu hafta geceleri çok aktif hissediyorum bazen gün içindede hissediyorum ama benim ikinci gebeliğim o yüzden erken hissetmiş olabilirim ♥️
aycoli dilarayunuskrmn yaaaa okurken gülümsemeli şeyler masallah cok sükür diyelim sizin adınızada sevindim bende hala az az olduğu için emin olamıyorum ama içimden bir ses bu o diyor 🫠
dilarayunuskrmn aycoli Çok şükür 🙏 rabbim sağlıcakla kavuşturmayı nasip etsin inşallah 🥰 benim 2. Hamileliğim olduğu için daha net hissediyor olabilirim. Sizde aynı şekilde hissedeceksiniz zamanla 🥰 içinizdeki ses doğru söylüyor 🙃
aycoli ayseyagiz muhtemelen bende 2-3 haftadır böyle gaz hareketi gibi değişik şeyler hissediyorum ama eminde olamıyordum muhtemelen doğru tahmindi🫠