iremakman 7+3 deyim hiç mide bulantısı yaşamadım kaçıncı haftadan sonra yaşadınız nasıl geçiyor hamilelikk
ffftmaa iremakman ben 6 +1 deyim dünden beri felaket mide bulantım başladı mutfağa girince değişik koku alıyorum eşime diyorum kokuyormu mutfak yok diyor sadece mutfağa girince midem ağzıma geliyor gibi hisediyorum ilk gebeligimdede böyle olmustu
Dilarasoruyor iremakman 12. Haftaya giricem ama hala bulantım var ve en olmadık koku tetikliyor Prilam içerken rahattım ilacım bitti yine alacağım doktorunuz da öneriyorsa bence kullanın büyük rahatlık
allyslife iremakman inşaallah yaşamazsınız.. 32′ye girdim hâlâ ara ara kusuyorum, mide bulantım hep var🥲
abisininkardesi Benim 5.haftanın sonlarına doğru başlamıştı 8.haftadayım hala iştahsızlık böyle değişik bir mide halim devam ediyor sizinki de heran başlayabilir yada belki de hiç olmaz olmazsa da ne güzel işte
aysegul_au Benimde 10 gündür midem bulanıyor sabahtan öğlene kadar aşırı. Şu an 6+3deyim sabah bulantılarım olmasa çok güzel herşey
iremakman ffftmaa ben 6+1 deyken doktor iki hafta sonra kalp atışına çağırdı haftaya inşallah duyarım
iremakman allyslife Allah yardımcınız olsun çok zor ama bugünlerde geçer inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Srl96 Ben 6+2 deyim yaşıyorum yaklaşık 10 gündür bulantı yarında dr randevum var kalp sesini inşallah duyabiliriz dualariniz bizlerle olsun
iremakman Srl96 inşallah çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten benim haftaya perşembe ama vakit geçmiyor bir türlü umarım her şey gönlünüzce olur
izgiylc Of benim hiç bulantım yok söveceksiniz ama valla olsa daha iyiydi. İtinayla acıkıyorum itinayla kilo alıyorum. Nasıl olcak böyle bilmiyorum 5+2 den sesleniyorum üstelik. Sigarayı baaayaaa azalttım direk iştah sebebi oldu o da.