kurabiyebiri Bu gün ilk kez nst ye girdim 34+0 günlük olduk bu gün boyu 47/48 cm arası dedi kilosu da 2835 gr :)
sudmrl Anne_99 bulantım olmuyor canım kasıklarımda Ağrı var geceleri gaz sancısı oluyor ve çok uykum geliyor enerjim düşük akıntım çok aşırı değil ama ıslaklık var
dercen miramoms_ ben bugün gittim 7+5 ama kese göründü bebek görünmedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum normal mi acaba :(
miramoms_ dercen bazen bağırsak arkasında oluyormuş bende de kalp atışı duyulmamıştı sorun olmaz demişti doktorum büyüdükçe öne geliyormuş stres yapma
ikicocukannesiii_ miramoms_ biz saatle bugün gideceğiz 35+1 haftalık olduk doğum tarihini konuşacağız ve doktorun parası verilcek bide nstye bağlanacağım bakalım hakkımızda hayrlısı
nejlaramazan ikicocukannesiii_ aynıyız bende dün gittim ama tarih vermedi bi hafta sonra tekrar çağırdı
ikicocukannesiii_ nejlaramazan büyük ihtimalle banada öyle yapar başka bir hastaneyle anlaşma yapmış ayın 28’sinde yine randevu var o zamanda bebek 37 haftalık oluyor büyük ihtimalle o zaman netleşir
ikicocukannesiii_ nejlaramazan evett sezaryen olacağım için yine Allah bilir kesin gününüde tahmini bir zaman verir doktor karnım çok ağrıyor benim bide kasıklarım sende de oluyor mu
nejlaramazan ikicocukannesiii_ aşırı hemde ve buna ek birde sırt ağrısı var çok sıcak Adana bide gün içinde çarpıntım oluyor
ikicocukannesiii_ nejlaramazan ayyy sorma izmir de aynı sıcak evet bel karın kasık ve göğüs zorlanıyorum artık magnezyum içmek iyi geliyor sankii bakalım ne dicek yarın doktor ben çok ağrım olduğunu söyledim asistanı seni nstye bağlayalım bi dedi
nejlaramazan ikicocukannesiii_ beni bu ikinci defa oldu bağlıyor canım sancı çıkmıyor ondan da bekleyelim dedi
ikicocukannesiii_ nejlaramazan iyi elhamdülillah inşaAllah benimde çıkmaz çünkü çok erken yine Allah bilir en az 2 hafta daha beklese benden mutlusu olmaz erken doğumdan çok korkuyorum Rabb’im sınamasın