sudmrl miramoms_ 5+4 inşallah kese yolk ve bebişi görebilirim😍 çok heyecanlıyım 4+4 te gittin göremedi 1 hafta geçmek bilmedi🙈
miramoms_ happyela ayyy umarım mideniz bulanmaz bizde 15+6 olduk Dr cinsiyet tahmininde bulunmuştu şimdi net ve kesin öğrenmek için gideceğim cinsiyet ne🫠
happyela miramoms_ Bulanmadı hiç şükür yaptırdım çok iyi geçti 🥰 inşallah sizin de gönlünüzden geçen sağlıkla nasip olur 🥹🩷
miramoms_ sudmrl ayy dahaa çok küçükkkk belki kese görülür ama kalp atışını henüz duyamayabilirsin fasülye bebişşş sağlıcakla gelsinnn ♥️
Anne_99 sudmrl insAllah görürsün canım bende 5+4 üm henüz gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum hayırlı haberler alabilmek nasip olsun🤲🌺
miramoms_ sudmrl inşallah görürsün canım ben gördüğümde pek birşeye benzemiyordu ileriki haftalarda daha da belli oluyor için rahat olsun
miramoms_ happyela ay çok sevindim gazoz gibi birşey veriyorlarmış herhalde aromalı mı limonlu oluyormuş bildiğim kadarıyla
sudmrl Anne_99 ayy aynıyız inşallah güzel haberleri alalım canım haberini bekliyorum şeninde 🥰 ben geçen hafta perşembe gitmiştim doktor bu hafta perşembe çağırdı 3 te gideceğim ☺️
Asill01 miramoms_ 8+2 yiz bgun gdecez hem çok heyecanlı hem stres doluyum inşallah hersey yolundadır bir kaybım war oyuzdn cok korkularım war yenemiorm korkularımı