kkaahhss gamiby miss dünya lisa markasından aldım üç yıl öncede ordan almıştım gayet güzel ve kaliteli gerçekteki.adı var diye yüksek Meblalar tercih etmeyenler gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.ben bir tane sabahlıklı olanlardan aldım birde pijama evinden normal önden düğmeli pijama takımı aldım sonrası içinde kullanım sağlamak adına fikir olsun 🌸
BKZ gamiby ben de miss dünya lissadan aldım bir kısa kollu gecelik 1 kısa kollu pijama takımı 1 de kısa kollu ama sabahlıklı pijama takımı aldım üçü de lacivert üşürsem üçüne de aynı sabahlığı giyebilirim kirlenirse altları üstleri birbiriyle uyumlu giyebilirim o şekilde kombin yaptım
mdc0860 gamiby bende miss dunya lissa dan iki tsne dugmeli gecelik aldım . Bitsne fotoğrafta kullanmalık aldım catherinesten sabahlım ve gecelik. cottonhillden de ortadan açılan emzirme sütyeni aldım hepsini de cok begendim
parla94 mdc0860 ben de aynı emzirme sütyeninden almayı düşünüyorum. Çıtçıtların açılıp kapanması pratik mi, kumaş türü nasıl ve emzirme pedsiz kullanılırsa göğüs ucunu belli eder mi acaba? İlk kez almış birini gördüm bi sürü soru sordum kusura bakmayın 🙈😊
mdc0860 parla94 cok begendim gundelikte de kullanılır bence çıtçıtlar diğer dikey açılanlardan daha pratik olmus pedi yok kendi kumaşı güzel pamuklu , pencere diyecegim alanı da şu hayalet kumaşlardan foto atayım size
emineeyrs emineee__ Sevim iç giyimde var hem uzun kollu hem düğmeli hemde yarım kollu şık gerçekten 4xl ye kadar
zhrrmom gamiby ben trendyoldan orada olan satıcılardan tercih ettim. Çok da güzel yumusacık kumaşları . Alırken kendinize dantelli olmamasına dikkat edin kullanışlı olmuyor. Hastane çıkışını da bebeğime instagram üzerinden yaptırdım