bilgegams Kızlar günaydın. Geceden belli jel su kıvamında suyum geliyor ama böyle şarıl şarıl değil iç çamaşırı değiştirecek kadar doğuruyor muyum acaba ?
umransag bilgegams sancı artmazsa bugün olmayadabilir nişan gelmişmiydi sizin , Bnde 38+0 mı bır haftadır az az su gelıyor arada içinde beyaz akıntıda var gece yine olmuş 🤦🏻♀️🤢
bilgegams umransag aynı durum. 38+3 üz bizde ama bu gece çok oldu. 3 kere iç çamaşırı değiştirdim :( nişan gelmedi ama araştırdığımda bu gelen su mu nişan mı bilemiyorum :(
umransag bilgegams bnce daha zamanınız var panik yapmayın :)benim bugün kontrolüm var büyük ihtimalle son kontrol olucak 🥹
btlllklc Benim de iç çamaşırım son zamanlarda ıslak oluyor ama korkusuz sürekli değiştiriyorum şu mu bilemedim sancım yok. 37+3 deyim doktor suyun azalmış bol su iç son haftalarda ani ölümler olabiliyor dedi ve çok korktum 🥹
bilgegams umransag normal doğuramadım malesef dayanamadım çünkü sezaryenle 20 dakika da doğurdum 😀 şuanda kızımla yatıyoruz
umransag bilgegams hiç önemli değil nasıl doğduğu ikinizde sağlıklı olduktan sonra 💐çok geçmiş olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin 💕
umransag bilgegams ben bugün muayene oldum alttan da açıklık yok nst de düzensız sancı vardı yatış vermıyorum açıklık olmadığı için sancı gelınce gel dedi 🤷🏻♀️ 38 haftalık olduk şuan ananas hurma yiyorum belki etkisi olur diye doktor bırde alttan muayene ederken baya parmağıyla sıyırdı zar yapısına dokundu bebeğin mebran işlemi diyorlar sanırım nişan gelmesini tetiklemek için