sedanurakar Kızlar demir 5.2 çıktı demir ilacı verdi ama kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum ne olur kullanmazsam sizce
dilekmom6 sedanurakar canm hiç iyi şeyler olmaz. Kendim yaşadım gördüm. Her gün ağlıyordum çarpıntıdan nefes alamıyordum. Halsizlikten kalkamıyordum çok kötüydü bildiğin yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyordu. Hamileliğimde beni zorlayan durumlardan biri oldu. Ne yap et bir şekilde o ilacı kullanmanın yoluna bak derim.
bebekisteyen sedanurakar kullanmak istememe sebebiniz ne bulantı vs mi yapıyor birde demiri gün aşırı ve c vitamini ile alın değeriniz düşük daha da düşerse oksijensiz kalimina kadar gider
__cansu_ sedanurakar başka marka al nasıl o değerle halsiz depresyonda hissetmiyorsun saçlar dökülüyor nefes darlıgı kalp çarpıntısı hepsini yapıyo
kincikupelikiz sedanurakar bebeğin gelişimini de çok etkiliyor demir eksikliği sizi de çok etkiliyor doğumda yine kan kaybediliyor o yüzden kullanmanız önemli. O formu beğenmediyseniz iyi gelmediyse doktorunuzla konuşun başka birini yazsın ama ihmal etmeyin ben son haftalarda demirim düşüktü de halsizlikten bayılacak hale geliyordum
MrsSaka Demir takviyesi çok önemli zaten bebek bizden herşeyi kullandığı için doktorlar destek amaçlı bize takviye veriyor değerin çok düşük kaç haftalık sın bence kullanmalısın
MrsSaka sedanurakar doktorunuza söylediniz mi içemediğinizi hap olarak değilde iğne olarak yazabilir belki
mrvshnsrcgl sedanurakar doktorunuza danısın özel ilaç kullanabilir miyim diye ben eczanede calısırken hepsını sırayla denemiştim genelde onların çok yan etkısı oluyor Ir.on max kullanmıstm hamileliğim boyunca hala da kullanmaya devam edıyorum ımkanınız varsa özel ilaç alanilirsiniz doktorunuza danısıp dvt de aynı sekılde hep ilaçlarımı kendım alıyordum
buseylul_ sedanurakar merhabalar bende demir ilacını icemiyordum doktorum ilacın adı sidefer stik şase şeklinde olanı verdi tekli paketlerde direk ağzına döküyorsun ve tadı kolalı jelibon gibi çok rahat içiliyor denemeni tavsiye ederim ben şuan 31+4 haftaligim demirim kanım baya düşük olduğu için önümüzdeki hafta damardan direk takviyede yapicak doğum öncesi
sedanurakar Of ya kullanmam gereken demir ilacı var kan sulandırıcı var vitamin var hiç birini kullanmıyorum
eeren sedanurakar demir kan ilacını geçtim kan sulandırıcıyı kullanmama nedeniniz nedir tam olarak ?? Kan pıhtılaşma hız değeriniz yüksek ki dr bu ilacı yazmış size. Bunla ilgili bilginiz yok anladığım kadarıyla🥹 kan sulandırıcı kullanmadığınız sürece değeriniz daha da artar bebeği etkilemekle birlikte sizde pıhtı atmaya neden olur. Basite alınacak birşey değil yani bu konu.
buseylul_ sedanurakar evet senin değerinde baya düşük bence ilacını mutlaka kullanmalısın ilerleyen haftalarda daha çok çarpıntı nefes darlığı ve yorgunluk hissedersin
sedanurakar buseylul_ ilaç kullanmaktan nefret ederim ağrı kesici bile içmiş insan değilim şu ana kadar
buseylul_ sedanurakar malesef ilaçlar bencede çok sıkıntı ama mecbur bebisler için içiyoruz mesela kocaman bir magnzeyum hapim var hergun içene kadar savaş veriyorum ikiye kırıp yutuyorum bazen boğazıma takılıyor korka korka yinede içiyorum oyuzden bebişini düşün ve içmeye zorla kendini onun gelişimi içinde çok faydalı bu ilaçlar
Ztkn2 sedanurakar erken doğum riskiyle karşılaşmak istemiyorsanız ilaçlarımızı eksiksiz için . 28 haftalık hamileyim dün damar yolundan demir takviyesi aldım iyiki almışım ciddi anlamda çok kötüydüm bebek kilo almaz dedi gelişmez sonra da vücut onu erken doğuma atar dedi doktorum
merveletto Mide ve bağırsakları rahatsız etmeyen demir hapları var. Sidefer gibi. Doktorunuza onu sorabilirsiniz. Diğerleri kabızlık, şişkinlik, karın ağrısı falan yapıyor
ikizannesiasl Benim demirim 103 ferritinim 22 ona rağmen ilaca devam ediyorum . Bebekler sizden beslenmeye başladığında bütün depolarınız boşalır bence ilaçlarınızı için . Demir düşüklüğünüzün olması bebeklerin gelişememesine sebep olabiliyor