Herkese merhaba. 9 ağustosu 10 Ağustosa bağlayan gece suyumun gelmesiyle hastaneye gittim. Aslında başta anlayamadım sızıntı şeklindeydi çok çişim varmış gibi hissettiğimden emin olamadım. Bu arada oğlumu da 36. Haftasında su gelişiyle doğurmuştum ama onda bayağı sürahiden boşalır gibi olmuştu. Neyse, çantam falan hazır değildi her şey yıkanmış ütülenmişti. Benim pijamalar hariç 😂 o gün E bebek’e gidip son eksiklerimi de almıştım bezdir ıslak mendildir vs. Bir duş aldım pijamalarımı ütüledim hızlıca çantayı organizerlerle hazırladım oğlum uyuyordu eşimin halasını da oğlumun başına çağırıp çıktım. Nst’ye bağlandım, ebe muayenesinde de su gelişi görmedi nst normaldi ped koydurdular nst den sonra 15 dk yürüdüm ebe pedi istedi veee suyun gelmiş doktorunu arıyoruz dediler. O an tabi ağlamaya başladım stresten. Doktorum normal doğuma gelmişti yanıma uğradı seni şimdi de alabilirim ama her şey normal gözüküyor sabahı bekleyelim şuan yoğun bakımda yer yok bebek sevk olabilir ama sabah olursa bi şekilde ayarlarız bebeğini göndermeyelim sen de uyu dinlen dedi o şekilde anlaştık. Eşim çantalarımızı getirdi ailelerimize haber verdik ve sabah 8’de ameliyathaneye indirildim. Önce doktorumla sarıldık ben biraz ağladım oğlumu düşünüyodum çünkü. Bir de gebeliğimde geçirdiğim trafik kazası, kızım karnımdayken yaşadıklarımız, zorlu süreçler, geçirdiğim uzun ameliyat her şey bi anda aklıma geldi ve haliyle duygulandım. Spinal iğnesi yapılırken çok rahattım oğlumda zaten acısını prk hissetmemiştim sancım olduğundan ama bunda da çok acıdığını söyleyemem. Sonrasında yattım ve sohbet edetek güzel bi ameliyat geçirdik bebeğim çıktıktan sonra hemen ten tene temas yaptık muayeneleri bitip ameliyathaneden çıkarırlarken tekrar görmek istedim getirdiler. Sonrasında sana bi sakinleştirici yapalım ister misin dediler aslında rahatım dedim. Çok yoruldun iyi gelir dediler kabul ettim yaptılar o sırada uyumuşum biraz farkında değilim gözümü açıp doktorum nerde dedim sen uyurken çıktı o dediler 😂 güldük vs ilk kalkışım da çok zor olmadı elhamdülillah üçüncü gün bitiiyor daha iyi hissediyorum kendimi. En önemlisi savaşçı kızıma kavuştum bu arada yoğun bakım ihtiyacımız da olmadı. Uzun oldu biraz ama sorusu olan varsa da sorabilir 🥰