zuzu_59 sndyy_4343 ayın 18 inde kontrolüm, bebeğim de 12 haftalığın içinde olacak. Bakalım doktor ne diyecek? Sizinki ne kadarlık?
sndyy_4343 zuzu_59 benimde gittiğimde 12 +1 di ayın 19 unda gel demişti ayın 19 unda gidicem 14 haftalık olcam o zaman
sillaaa sndyy_4343 ay bugün 14 haftalık oldu yarınki randevum iptal edildi öğrenemedim içimde kaldı🥲😂 siz kaç haftalıksınız?
sndyy_4343 vanilyalibuse Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlı yaa nasıl zaman geçecek😍😍😍
vanilyalibuse sndyy_4343 ayy amiinn inşaallahh, Rabbim tümm bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinn 💕🎀🥹 geçmiyoorr çook özlüyorum onuu 🫂🐣💗 her an görmek istiyorum ✨
vanilyalibuse sndyy_4343 enn iyi arkadaşımı, sırdaşımı doğuracağım için o kadar heyecanlıyım ki 🥹🌸💝 sonsuz şükürler olsun Rabbim’e 🙏🏻💕
kubracilekci sndyy_4343 Ben 13+6 henüz öğrenmedim bende ama merak ediyorum açıkcası 1 kızım var bakalım 2. Ne olacak 🥰
vanilyalibuse sndyy_4343 vallahi bana hiç farketmiyordu 🥹 ilk miniğimm sağlıklı olsun da hiç önemi yok 🥹🌸
sndyy_4343 zuzu_59 inşallah ya bence geçen gün gördü ama söylemedi bu haftalarda söylemiyorum dedi sen 1 hafta sonra gel söylicem dedi 🤭
sillaaa sndyy_4343 doktorumu ilçeye çekmişler o yüzden iptal edildi özele gittim bugün cinsiyet tahmini yapabiliriz sadece dedi
sndyy_4343 vanilyalibuse yaaa tabi ilk bebekte önemli olmuyor Allah hayırlısını sana versin inşallah benimde ilkim kız bunuda erkek istiyorum 🤭