guzelbebegimm_ Son 95 💝 Kızlar doktorunuz doğum şeklinizi ne zaman söylüyor benim ilk gebeliğim ve doğum şeklinin nasıl belirlendiğini bilmiyorum merak ediyorum 🥹
Aysntkr guzelbebegimm_ Henüz bize de söylemedi sanırım son haftalara doğru belli olur şuan benim bebeğim makat gelişliymiş ama ilerleyen haftalarda değişir demişti doktorum
guzelbebegimm_ Ayy çok güzel 😍 bende 26+3 🌸 sanki 7. Ayda sonra çok hızlı geçicek gibi hissediyorum bende sabırsızlanıyorum💖
guzelbebegimm_ Evet başladım ufaktan sadece yenidoğan aldım zıbın ve 1-2 pembiş takım 🥰 birde bebek arabamı aldım 7. Aydan sonra giderek artar alışverişim diye düşünüyorum😅🌸
Aysntkr guzelbebegimm_ bende bi kaç zıbın 6-9 aylık bi kaç kıyafet daha hastane çıkışı almadım 🥲 birde biberonları emzik sipariş verdim 😊 daha yolun başındayız
guzelbebegimm_ Siz başladınız mı ben bazen daha erken mi aldım acaba diğer hamişler aldılar mı diye düşünüyorum 🥲
Aysntkr guzelbebegimm_ yavaştan başladım bende düşünüyorum erken mi geç mi kaldım diye bebek arabası beşik araştırıyorum 🥲 oda hazırlamayı düşünmüyorum ama dolap ve şifonyer aldım bebeğin eşyaları için
guzelbebegimm_ Bende aynı şeyi düşünüyorum 😍4 kapaklı dolap ve Şifonyer bende beğendim sipariş vericem beşiğide aynı şekilde gün yaklaşmadan almak mantıklı geliyor böyle büyük eşyaları
Aysntkr guzelbebegimm_ evet büyükler alınırsa diğerleri parça parça alınır büyük olanlar insanın gözünü korkutuyor birde ben gurbette olduğum için 🥲 son zamana çok bırakmak istemiyorum zorlanmamak açısından 😊