Masal777 Momlife_ makinada bağladım ama sadece 3 ayı verebildim bene bebek yon bakimda olduğu için sürekli sağdım
hariboom Momlife_ sağdım 20 dakika 10 dakika mola yaptım twkrar sağdım gibii 1 saat sonra aynıı gece özellikle dikkat ettim süt bol olduğu için. Birtek akşam üstü yapmıyordum
hariboom Momlife_ 2 ay kadar yaptım bebeğim mamayla ortak brsleniyordu sütüm azdı hatta ilk ay yoktu gibi sonra çoğaldı mamayı bıraktık. Ama sağıma geçmeden mememide veriyordum ten tene temas olsn diye
hariboom Momlife_ aa ben uyudugumda çoğalıyor çok enteresan işte kendine göre uyarlicaksın ama şuan emzirme danışmanları çok farklı şeyler yaptırıyo sanki instagramda karşıma çıkıyor süreklii.
Momlife_ hariboom benim de sütüm az mama veriyorum sağdığımı verdikten sonra arttırmaya çalışıyorum inşallah artar
hariboom Momlife_ sağdığını vermeden memeye tutsan ben bir önceki sağımı k veriyordum. Ay bilmiyorum annelik çok zor hep bir dram halindeyiz yaa dünden beri mastit oldum gecem berbat geçti:(( oturup ağlicam en son
hariboom Momlife_ aa tabii uyumassam benimde olmazz sütüm gece eşim destek oluyo emziriyorum bebek uyumassa uyanıyo o uğraşıyo en azından 30 40 dakika ben uyuyotum sonra bi daha kfnfkfn kısır döngü
Momlife_ hariboom yaaaa çok geçmiş olsun mastit de zor olur işte çok süt de bu yüzden iyi değil aha benlik çok zor cidden