Ay 6 aylık bebeğim son 2 ay az kilo aldığı için doktor mama takviyesi ver 2 3 öğün versen yeter gece de verebilirsin falan dedi ama asla biberon vs tutmuyor kaşık bardak süt kaşığı herşeyi denedim mamayı da almadı golden goat tadını mı beğenmedi diye bebelac gold aldım onu da içiremedim falan.
Neyse ben de akşamları muz bebe bisküvisi pirinçli mama ile mamayı kıvamlaştırıp öyle verdim doktor onayıyla zaten ek gıda yiyor.
Veee uzun oldu ama süreci açıklıyım dedim😅 gece uykulu halindeyken belki tutar dedim verdim ama ilkte nasıl ağladı tutmadı hiç önce biraz emzirdim sakinleştirdim sonra verdim ilkte yine ağladı ama tuttu sonunda çok şükür nasıl sevindim ama 🥰
Bir sürü biberon denedim lansinoh var pompanın içinden çıkan yavaş akış herhalde nuk aldım ucu damaklı belki onu tutar diye 6 aylık olanı almıştım o da hızlı gelince kendini geri çekti akşam yemek saatinde vermiştim içine bisküvi koyarak şimdi lansinohu tutunca benim sütüm de öyle çok çok olmadığı için yavaş geliyordur belki akış hızlı olunca mı içemedi dedim biberon ucunu mu değiştirsem diyorum ama belki ona da alışır.
Ay ne zormuş ya annelik bebeğin her şeyini en ince ayrıntısına kadar takıyoruz 🫠🫠