HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Bu testte yalancı pozitif gören oldu mu kızlar sabah yaptım çıkmadı akşam yaptım şüphelenip ilk 5.dakikada gördüm
cansumbl HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI ben kızıma hamileliğimi bu testle öğrendim regle 4 gün kala. ama ikinci çizgi baya pembeydi silik şekilde. Çıplak gözle pembe miydi çizgi? Fotoğraftan mı bu şekilde çıkmış acaba rengi?
Tortilla HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI benımde boyleydı inanamadm gititm erken gebelık aldm predictor marka ondada cıkmıstı
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI elisamommy cansumbl Sabah ilk idrarla yaptım 2 farklı test ikiside hemen pozitif verdi🥲
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Tortilla bende sabah prodoctor ve laboquick aynı anda yaptım ikisi de hemen pozitif çıktı
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI cansumbl çok teşekkür ederim canımm😍 vereceğim antibiyotik kullanıyordum bi de içemem heralde artık dimi nolur nolmaz diye bu sabah içmedim 🥲
cansumbl HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kesinleşmeden içme canım bence de, bazıları güvenilir oluyor ama doktora danışmakta fayda var.
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI cansumbl evet ilk hamilelikte içmiştim enfeksiyon yüzünden ama tabi bu değildi kullandığım
cansumbl HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI ilk 1 ay yenilen içilen şeyler bebeği etkilemiyor demişti doktorum ilk gebeliğimde. Hamile olduğumu bilmeden kolonoskopiye girmiştim de 😆
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI cansumbl tomografi etkiler miydi acaba bende tomografiye girecektim aksilik oldu giremedim nasip😂