berfindmrcan 15+5 im şuan doktorum izinli olduğu için başka doktora muayene oldum %80 erkek dedi ama önceki doktorum 10+5 te kıza benziyor dedi bacakları kapalıydı uyuyordu nerden anladı acaba
fat_m_a berfindmrcan rabbim gönlüne göre versin inşallah şuan erkek dedi ise büyük ihtimalle erkektir benimde 3kızım bar 9+1im bakalım bu ne olacak
berfindmrcan mrykrk sen yine iyi 2. Kızımda 20 haftaya kadar erkek biliyorduk netlik verince biz hazırlık bile yapmıştık sonra kız olduğunu öğrendik
mrykrk berfindmrcan ya cinsiyeti asla önemli değil ama insan neye adapte olacağını şaşırıyor şimdi sanki güvensizlik oluştu
berfindmrcan mrykrk 2 kızım var çok şükür bu üçüncü olcak sağlıklı olması tek temennimiz tabikide isterim bir erkek bebiş ama bacakları kapalı olduğu halde böyle büyük bi oran verince bi şaşırmadım değil
mrykrk berfindmrcan doğrudur o zaman ya bizde de bacak arası boş erkek olmasına tek ihtimal minicik bir pipi olması dedi. Ben kız diyorum dedi 20. Haftaya kadar yanılma olabilir dedi
betulergun1 berfindmrcan sağlıkla gelsin 2.kızınızda 20.haftada detaylı ile mi netlesmisti onu sormak istedim aslında
berfindmrcan mihra2021su inşallah dediği gibi olur sürekli cinsiyet belirsizliği olduğu için artık erken haftalarda söylenenleri fazla ciddiye almıyorum