acemimom1 İstanbul anadolu yakasi icin onerebileceginiz memnun kaldiginiz doktor onerisi istiyorum kizlarr
yenidenanne18 acemimom1 fiyatı önemli değilse altunizade prof oya demirci. perinatolog aynı zamanda bir kere muayene olursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız harika birisi👌🏻
Smy17 acemimom1 Kadriye Şener Ümraniye fera business ta kendi kliniği var çok memnun kaldım 2.5 sene önce doğum yaptım kendisiyle. Normal doğum yanlısı gece gündüz fark etmez ne zaman istersen geliyor
acemimom1 eda_efe aa bende ona bakindim da pek yorum goremedim kac haftaliksiniz mesela en cok neyinden memnunsun telefondan ulasim vs kolaymi
Minikdederler Medical park Pendik Neslihan Alan Medicana Ataşehir Sibel Zorbaş İkisi de birbirinden güzel bal gibi doktorlar
Minikdederler Minikdederler çok pardon medical park 175 bin. Ataşehir Medicana da paket yok normal 180 sezeryan 200 dediler. Medicana Kadıköy’de doğum paketi vardı 220 bindi o da
eda_efe Beş yaşında bi oğlum var onuda Meltem hoca doğurttu çok memnumum saat asla farketmez ne zaman arasam veya yazsam hemen dönüş yapıyo şimdide 6 haftalık hamileyim yine ona geldim önceden kendi kliniği vardı bi senedir bu hastanede ama mükemmel bir doktor ondan başkasına asla gitmeyi düşünmüyorum sizde gittkçe ne demek istediğimi anlarsınız
yenidenanne18 eda_efe vajinal doğum destekliyor mu? ve mesai saati dışında geliyor mu doğuma. ben doktorumdan çok memnunum ama doğum yaptirmiyor sadece doğum için doktor ariyorum
acemimom1 eda_efe anladim tesekkur ederim acikcasi biraz maneviyat acisindan da bazi doktorlar bazi hassasiyetlerimizi yargiliyor ben tesetturluyum ve bu konuda da cok dilim yandi insallah o acidanda memnun kalirim