nisabayraktar0 Kızlar 36+3deyim aynı zaman da kolestaz tanısı konulmuştu ama değerlerim en son normale dönmüştü bugün doktor bebeğin kakası çok fazla birikmiş dedi bende çok korktum bunu duyan var mı yaşayan var mı ilk defa duydum
pamuksekeer nisabayraktar0 çağırmasalar bile siz gidin mutlaka gün aşırı kakasını yapıp yutarsa tehlikeli allah korusun zaten çok kalmamış haftanız gelmiş sağlıcakla alın ama mutlaka gidin gün aşırı
nisabayraktar0 pamuksekeer ilk duyunca çok düşünmedim ama şuanda gerçekten takılmaya başladım çok korkuyorum
nisabayraktar0 pamuksekeer ama kötü bir şey olmuş olsa doktor söylerdi demi ya ama bana perinatolojinin kapısını sen bi çal dedi randevu bulamıyorum dedim kendisi arkadaşı olduğu için randevu aldı doktorla görüştü yanımda haftamı kolestaz değerlerimi vs söyledi ama bebeğin dışkısından hiç bahsetmedi
pamuksekeer nisabayraktar0 korkmayın korkmayın haftanız zaten gelmiş bir şey olmaz sadece ne olur ne olmaz takip edin
pamuksekeer nisabayraktar0 kötü bir şey olmuş olsa tabikide söylerdi canım kimse kimsenin anası babası değil onlar kötü şeyler görmeye de alışkın koymaz yani ve de söylemek de zorundalar çok riskli bir durum olsa eve de göndermezdi yatış verirdi doğuma kadar kontrol altına alırdı ama uzaktan da kontrol edebileceğini düğünmüş
nisabayraktar0 pamuksekeer doktor dışkı ile alakalı bir şey olsa söylerdi öyle değil mi diğer doktora yani sonuçta yanımda konuştu ve yalnızca kolestazdan bahsetti