sezennmomyss Kızlarrr hamilelik testinde pozitifi kaçıncı gün gördünüzzz? Adet gününüz geçmeden öncelikle, ya da sonradan pozitife döndü müü??
42havvanur sezennmomyss adetime 10 gun kala testte pozitif gordum 3 kez yaptim 2 gun arayla. Adetime 4 gun kalada kanda ogrenmistim
feyzaciim sezennmomyss adete 1 gün kala negatif, adet günü silik gördüm canım. Kaset testti ama. Adet günü beta verdim 11di
sezennmomyss feyzaciim anladım benim adetime 4-5 gün var bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıkınca moralim bozuldu
Ferise34 feyzaciim yani sizinki geç döllenme mi acaba, adete en yakın ilişkinizde mi tutmuştur sizce?
feyzaciim Ferise34 hayır geç döllenme değildi canım günü gününeydi bebek de kese de. İlişki de yumurtlama döneminde olmuştu ekstra bir dönemde ilişki yaşamamıştım
Ferise34 feyzaciim kendimle kıyaslamak adına soruyorum. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ne kadar sürüyor ve yumurtlama adetin kaçıncı günü görüyorsunuz
feyzaciim Ferise34 kuzucum 28 günde bir adet oluyordum. Günü gününe tam 7 gün sürer. 9-11-13-15-17 günlerini ilişki adına değerlendir demişti doktorum. Yumurtlama kanamam olurdu ordan anlardım yumurtlamamı hep aynı adetten 1 hafta sonra yumurtlama dönemiydi