sevimlipolyanna Bu haftasonu tatile gidiyoruz. Hamile olduğumu öğrendim. Denize girmeyi düşünmüyorum. Bir şey olmaz diyenlerde var. Hamilelikte denize gireniniz var mı? Sizce sakıncalı mı
bingaling562 sevimlipolyanna doktorunuza danışın. Benim doktorum havuz yasak ama denize girebilirsin dedi. Sonrasında ıslak kalmamaya mayoyu değiştirmeye dikkat etmek gerek sadece.
snur10 sevimlipolyanna benim doktorum ilk aylarda girmemi önermemisti şuan son aylardayım yine önermiyor 23-28 hafta arası girdim ama hep
gamzeakarsu17 sevimlipolyanna girebilirsin ama sudan çıkınca iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor nemli kalmak enfeksiyona sebep oluyor çanakkaledeyiz hamileliğin başından sonuna kadar giriliyor dik güneş saatinde girme çamaşırınıda değiştir sıkıntı çıkmaz
esnnz sevimlipolyanna 13 haftalikken gecen hafta havyza girdim doktora danisarak bu hafta da bebegjmj gördum sükür problem yok
mervenurkartal 9 haftalık hamileyim doktorum havuza girmemi yasakladı denize girdim 1 hafta boyunca ama tatil dönüşü idrar yolu enfeksiyonu oldum maalesef, kaşıntı ve yanma da oldu, bence girme :)
cokkasmabeabi sevimlipolyanna ben de girdim şiddetli ağrı yaşadım acilde enfeksiyon kaptığımı ve gebe olduğumu öğrendim :/ temiz olmayabilir enfeksiyon kapabilirsniz