Nurmom Öncelikle merhaba 💗 Suyumda azalma vardı daha önce yazıyodum belki hatırlarsınız bebeğimde 1 kaçhafta geriden geliyodu martın 17 hastaneye yattım kanamam vardı hemde çok çeşme gibi geliyordu hiç durmuyordu onun arasında suyumda gelmeye başlamıştı zaten suyumda azalma vardı hastanede yatmaya devam ettim sürekli serum iğneler ciğer geliştiriciler vuruldum öyle böyle 2 hafta geçirdim hastanede 28 marta hala hastanede yatıyorum nts aldılar sürekli ters giden bişeyler oldu fark ettim sonrasında hızlı bişekilde doğuma almak istediklerni söyledi doktorlar suyum bitti için bebek kalbi herhan dura bilir ve banada enfeksiyon bulaşıp öle biliriz ikimizde diye zorunlu sezaryana alındım herşey birden oldu o gece bebeğim geldi 26 haftalık 500 gramlık mucize kızım çok şükür rabbime doğdunda ağlamış ve hemen müdale etmişler şuan küvezde yatıyor gördüm görmeye gidiyorum dün taburcu oldum sütüm dondurup götürüyorum inşallah bebeğim beni bırakmaz benimde doğum hikayem böyle oldu şuan evdeyim lohusayım yatıyorum ama bebeğim yanımda değil 😞 dua edin uzun oldu hakkınızı helal edin 🤲🏻😔
AsilveAnnesi Nurmom bilim teknoloji okadar gelişti ki merak etmeyin adeta anne karnında gibi hissettiriyor günümüz teknolojisi sag salim alın kucaginiza inşallah 🙏💕
Esraacr Nurmom çpk geçmiş olsun allah yavruna sağlıkla kavusmayı nasip etsin inşallah verdğin sütler şifa olsun yavruna
eylulvari Nurmom çok geçmiş olsun, rabbim sağlıcakla birbirinize kavuşmayı tez zamanda nasip etsin inşallah. üzmeyin kendinizi o sizden güç alıyor şu anda..
Nurmom eylulvari amin inşallah saolun evet aklıma geliyor bazen onu düşündükçe ayakda durmaya çalışıyorum 😞
Btlctn Nurmom Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğinide en kısa zamanda evinde göğsünde koklayarak uyutacağın günler olsun sen de devamlı dua et Rabbim yarattığı kullarını yarı yolda bırakmaz dualarımız seninle 😘♥️♥️♥️🤲🏻🤲🏻
Nurmom Btlctn amin çok saolun güzel dualarınız için allah razı olsun inşallah rabbim büyüktür alırım kucağıma 🤲🏻