seherxxx Kızlar karnımda gün içinde sertlik oldu. Ama bebek poposunu cıkarır belli eder ya o şekilde elime geliyor gerildim biraz henüz cok erken değil mi ? Sancı vs de bol su içip yatıyorum hareketli de kıpır kıpır normal mi acaba
sukriyekonus seherxxx Bnmde öyle sağ tarafımdan arada sancı gibi oluyor bmde bilmyorum artık normalmi değilmi 31+2 yim ama
UmutluYasam seherxxx nerdeyse sona gelmişsin canım artık biz nerdeyse el ele tutuşucaz bacağımı kolumu onu anlamaya çalışıyorum o kadar belli ediyor kendini 😂
miracsevim seherxxx ay benimde 32yimde benim kız 3 haftadır falan öyle zaten kafası aşağıda popoyu bir dayıyor ovalaya ovalaya zor düzelttiriyorum.
servez08 Çok normal 28 haftalığım benim de aynı şekilde oluyor düzensiz kısa süreli saatler aralığıyla brakton hicks yalancı doğum deniliyor bu duruma dinlenince geçiyorsa kanama lekelenme düzenli oluyorsa sıkıntı
seherxxx servez08 evet benimde 28den beri hissediyorum ama bugün uzun sürdü. Sanırım üşüttüm gaz sancısı da oldu geçti korktum
seherxxx UmutluYasam o kadar merak ediyorum ki o seviyeyi ama kalpten giderim heralde bişey oluyor diye. Şaka bi yana erken doğum olur mu fikri beynimi yiyor her seyi takıyorum kafama stres yaptım sanırım
UmutluYasam seherxxx ilk bende bi fena olmuştum içimde bir şey dolaşıyor diye şimdi resmen oynaşıyoruz karşılıklı hatta eşim karnıma yattı dinlemek için yüzüne tekme attı şok olduk 😂 bazen sertlik olabilir canım yat dinlen o gün hemşire kanala girmediği için ağrı sancı hissetmezsin sadece karnın sertleşir oda doğuma hazırlık yapıyor vücut demiş bana
seherxxx UmutluYasam evet dinlenmek iyi geldi. Bazen sanki sorularıma cevap veriyor gibi vok hoşuma gidiyor bazen de böyle endişeye kapılıyor insan. Tüm bunlar yetmez gibi bir de kayınvalidemler haftasınu kalmalı geliyor şaka gibi ev evliyken cıktı zaten kendimize kadar anca bişeyler hazırlıyorum şimdi misafir ağırlamak var bi de
UmutluYasam seherxxx allah yardımcın olsun canım misafir göresim yok sende biraz ağrın var gibi yap çok koşturma işlerin peşinden
seherxxx UmutluYasam zaten pek hazırlık yapmadım. Düşünüp gelmesinler biz mi fazla düşünceliyiz bilmiyorum.
seherxxx miracsevim benim de kız ama daha dönmedi sanırım bi sağda bi solda sertlik 1 saat oyalayıp konuşuyorum keyfi gelirse düzeltiyor kendini
miracsevim seherxxx büyük ihtimal seninde kafası aşağıda bu yüzden popoyu böyle hissediyorsun kontrolde belli olur dönüp dönmediği