dgnelif serife3636 evet gittim kalp atışını bile duydum. Gelişimi iyi tam 6 haftalık dedi 🥹🥹❤️ Allahım duymak , görmek isteyen herkese yaşatsın inşallah 🥹🥹
serife3636 dgnelif ya sevindim senin adına darısı bekleyenlerin başına bana da dua et olur mu bende göreyim duyayım
dgnelif serife3636 inşallah gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin, o kadar iyi anlıyorum ki seni.. benim karından bakınca değil de alttan bakınca duydu bu arada, çok azdı 🥹
aysenurtkn4141 eda_efe bende oksapar Progestan folik asit b12 kullanıyorum şimdi demire başlıcam aç karnına mı alıyorsunuz ilaç içmekten çok korkuyorum ya
inciitannessi serife3636 evet duyduk geçen hafta cumartesi günü kalp atisi olduğu görünmüştü ama çok küçük olduğu için dinletmedi doktorumuz Salı günü devlet hastanesine gittiğimizde dinledik
serife3636 inciitannessi ne güzel darısı bana inşallah benim gittiğimde keseyi gördü bebeği bile görmemişti inşallah hem bebeği hem kalp atışını duyarım dua edin olur mu 🤲🥰🌸
aysegulkofon Bizde 6 haftalığız 🥰 Hayırlısı sağlıkla kolay doğum yaparak bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip olsun İnşaAllah 🤲