serife3636 bus41 bende 7+3 en son gittiğimde 6+1 di bebeği görmediğini söyledi 15 gün sonra tekrar gel dedi sizin dediğiniz gibi karnım ağrıyor affedersiniz ishal olmuşum karın ağrısı da değil mide boşluğu da Bi yer ağrıyor neden olur ki böyle Bi ağrı
izgiylc serife3636 gaz sancısı olmadığına emin misiniz? Bu haftalarda bende çok fena oluyodu ağladığımı bilirim yani
PinarArslan sultanasb benim ilk gebeliğim ikizdi ve düşük tehlikem vardı 28+5 doğum yaptım önlem amaçlı biz direk başladık
PinarArslan izgiylc evet benimde öyle tansiyonum 102-66 103-63 bu şekilde seyrediyor En az 30-45 dk uzanıyorum öyle geçiyor Sabah akşam alıyorum akşamki etkilemiyor uyumama yakın içiyorum ama gündüz ki maf ediyor
izgiylc PinarArslan fitil olarak kullanıldığında bu yan etkilerin hiçbiri olmuyormuş aklında olsun. Ben biraz tripliyim öyle fitil tarzı uygulamaları yapamıyorum fena oluyorum
ezgiseell Biz yarin 5 haftalık oluyoruzz. Doktorum pazartesi gel kese icin dedi ama persembe gideceğim muhtemelen. Biraz daha beklemek daha dogrudur diye düşündüm
derya_23 Benim kanamam oldu 9+3 Dr Progestron başlattı hem iğne hem fitil mide bulantımlarım zaten inanılmaz durumda geçer mi bu süreç çok zorlanıyorum birde tekim
sezgi14 derya_23 evet geçer allahın izniyle benımde 12.haftada umre dönusı kanamam olmustu progestoron başlamustı drm fitil seklinde cok sukur saglklı bebek tutunuyor
dgnelif Ultrasona göre bugün 5+5 ama SAT a göre 7+0 bugün. Geç döllenme imiş. Geçen hafta gittiğimde 4+3 demişti alttan keseyi zor görmüştü çok küçüktü. Bugün merak ediyorum, inşallah kese büyümüştür embriyoyu görebilir inşallah, dua edin bana da ❤️
PinarArslan izgiylc ayy aynı bende fitil kullanalım dedi aslında doktor kullananlarda biraz şikayetçi akıntı vs oluyormuş ondan istemedim
izgiylc PinarArslan aman boşver o zaman uzan kafanın güzelliğinin tadını çıkar. Gebe gebe nerde bulcan bi daha böyle fırsat 🤣
PinarArslan sezgi14 yarın kontrole gidicez bakalım doktor ne diycek ona göre bir yol izleriz artık bizde ne derse uygularım
cakircikk dilekdemi evet özellikle son bir haftam çok zor geçiyor bulantı hapı da içmeme rağmen. Bir de çok baş ağrım oluyor benim sebebini bilmiyorum