ikiprensannesi___ sevdatan01 hayır çekmedim suyum geldi gittim ilk doğum 3 cm le gittim hastaneye ikinci 6 cm le
yagmurum3001 sevdatan01 ilk doğumum çok zordu suni sancı aldm epdirual aldm ona rağmen çok çok zordu 13saat şiddetli sancı çekdm 2cideyse sancı bile hiss etmedim 2-3saat içinde nasl doğrdm nasl oldu kendim bile anlamadm sadece ıknma hissi geldi başka ne ağrı ne acı anlamadm kendimde
sadecebizz On gün oldu doğum yapalı çok çok zordu benim için 20 saat kadar sancı çektim hatta daha öncesi de var ama onu saymıyorum bile dikişlerim çok acıyor oturup kalkamıyorum doğuracakmışım gibi ağrım var ikinciye nasıl olur bilemem ama travma oldu bende
supermommss sevdatan01 ilk doğumumu 17 saat suni sancıyla yaptım çok zordu ikinci doğumumu kendı sancımla ıkı üç saatte doğurdum
cokkasmabeabi sevdatan01 ikinci doğumum çok iyiydi, 3 de iyi sayilirdi Doğum olarak en zoru birincisi 😂
lilayyy sevdatan01 ilk doğumumda epidural olduğum için sancım olmadı sadece ıkınma hissi olmadığı için çok fazla dikişim vardı ikinci doğumumda 4 gün sancı çektim hele son günkü sancım anlatılmaz yaşanır bunda da sadece 5 dikişim vardı