damla1998 5+3 kese göründü , haftanla da uyumlu dedi normal ultrasonda ama kalp atışına bakmadı bile doktor 1 buçuk hafta sonra gel dedi . Sizce en azından bi bakmalımıydı
Ms21 damla1998 ben de 5+5te gideceğim ilk kez . Umarım duyarım kalp atışını ve her sey yolundadır inşallah. Belki duymaya çalışıp duymama ihtimalini düşünüp uzulmemeniz ve net olması adına o sskilde davranmistir
cuteregina damla1998 henüz çok erken bunun için bebeği gördünüz mü bebeğin boyutuna göre de karar veriliyor
kendihalinde18 damla1998 5+4 de gittim pazartesi kese ve bebek görüldü kalp atışı için pazartesi tekrar gel dedi banada
gunescan Genellikle 6 hafta kalp atışı gözlenir bu yuzden böyle demiş doktor inşallah bir hafta sonra kalp atışını duyarsınız hayırlı olsun
damla1998 cuteregina keseyi gördük işte burda falan dedi ama başka bilgi vermedi beta değerin güzel haftanla uyumlu kalp atışı için bir buçuk hafta sonra bekliyorum dedi sadece
cuteregina damla1998 bebek bile yok o zaman sadece kese var Bebek yokken kalp atışı da olmaz endişe etmeyin bence normal
damla1998 cuteregina teşekkür ederim ☺️ ben çok erken öğrendiğim henüz 4 haftalıkken o yüzden zaman pek geçmiyor sanırım
yrnrcns damla1998 bende bu gece 5 haftalık olacam iki gün önce doktora gittim hiçbir şey görünmedi ve değerim 2200 dü doktor görmem lazımdı keseyi ddi yarın gidecem inşallaj görünür
PinkDream damla1998 duyulmazdı 6 da bile zayıf duyuluyor kimisi taa 8 de duyuyor çok normal bu zamanda kese beklenir
yrnrcns damla1998 gittim keseyi gördüm kese aşırı küçüktğ doktor normaldir daha bi iki günlüktğr kesen dedi. Bakalım 14 gün sonra tekrar çağırdı🥹