Bzdgsaliha12 1ipek- aklım her gün sonuçta inşallah güzel sonuç alırım düşüncesi bile insanı yoruyor 😞
1ipek- Bzdgsaliha12 sonucun guzel gelir canim sıkma bu konuda kendini ,bebege cok zarar verdigi icin garanti altina almak istemisler,zaten cikan sonucun guzel,bagisikligin var yani hamileligin boyunca daha rahat olcaksin hic gecirmeyen birine gore
Bzdgsaliha12 1ipek- inşallah canım inşallah valla mesajınla beni rahatlattın. Birde ben birşey sormak istiyorum eşime 182 den mesaj gelmiş. Laboratuvar sonuçlarınız çıkmıştır diye. Bende hastanenin sitesine girdim laboratuvar sonuçlarına. Baktım size attığım değerler vardı birde cmv igg avidite diye yazıyordu altta sonuç bölümde ise de sonuçlar ektedir yazıyor yani anlayamadım açıkçası bir değer yazmıyordu anlamadım bende sormak istedim
1ipek- Bzdgsaliha12 hic deger yok mu o testte simdi canim, eger avidite testinde deger yuksek cikmissa sıkıntı yok demek.İcini ferah tut
Bzdgsaliha12 1ipek- canım hiç değer yazmıyor. Yarım saat öncede doktoruma mesaj attım bu şekilde değer yazmıyor dedi. Demekki daha açıklanmamış daha eğer çıksaydı değer yazardı diye düşündüm 😭😭😭 bir an önce çıksaydı sonuç hayırlısıyla
nshatm Bzdgsaliha12 canim benim sonucum cikmis adivitede hicbirsey yazmiyo dedigin gibi ama not olarak sunu yazmislar cmv igm degeri negatif oldugu icin adivite bakilamamistir yaziyor. Yani virus cikmamis yeni testte bu yuzden arastiramadiklari icin sonuc bendede yazmiyor nokta “.” Koymuslar sadece sonuca. Seninkide boyle olabilir not varmi yazili bir bak sende. Ama doktorum illa bide universite hastanesinde enfeksiyon uzmanina git birde o baksin sonucta ilk testin pozitifti diyor uzmana danisalim icimiz rahat etsin diye israr ediyor
1ipek- Bzdgsaliha12 bisey yoktur onda canim endiselenme hic , sıkma canını yarın arar sorarsın olmazsa,eski sonucunu yazdilarsa zaten incelemeye gerek görülmemiş olabilir belki arayıp öğrenirsin
Bzdgsaliha12 nshatm canım bende de sonuç ektedir yazıyor hastanenin sitesini girdim ordan baktım değer filan yoktu anlamadım gitti
nshatm Bzdgsaliha12 bende ek falan yazmiyor işlem raporu diye gecmisler testin alt kismina. Benim doktorum enfeksiyon uzmani baksin isin uzmani o dedi. Yani sana uzman sorun yok dediyse hic endiselenme zaten bosa streste olma
Bzdgsaliha12 nshatm ilk hamileliğimde böyle bişeyle hiç karşılaşmadım. Yani bu nasıl oldu hala anlamış değilim açıkçası
seydaau Cmv 😱😱😱 hamile olmadan çok önce bulaşmıştı bana ne çekmiştim ya . Çok zor geçmişti böyle varya hayatımın zor anlarıydı. Verdikleri 1 serum vardı resmen o bitene kadar canım çok yanardı üff hatırladım bak. Hamilelikte nasıl oluyor bilmiyorum. Normalde baya baya hastanelik oluyorsun
seydaau İnşallah yoktur sende. Olsa da hemen anlasılırdı herhalde dimi ? Ben böyle alevler içinde kalmıştım gelip gidiyordu ateşim
seydaau Bzdgsaliha12 ben bayramda kapmıştım. Hastaneye gittim baktı hiçbişeyin yok dedi. Ateşim bir gelip bir gidiyordu. Sonra babam kan tahlili istedi adam kene var sizde diye geldi yatırcaklardı işte sonra araştırma hastanesine gittik. Bayramdı ya heryer kapalı bana kene tedavisi yaptılar ama iyileştikten sonra cnw olduğu sonucu geldi 😂😂 tedavi aynıymış. Yani zorluğu çok yok sadece serumlar çok canımı yaktı
Bzdgsaliha12 seydaau allah allah nasıl bir serummuş öyle ya. Bende ilk defa duydum bu hastalığı hala nerden nasıl kaptım anlamış bile değilim