ferdaferoglu Kızlar moralim iyice bozuldu. Bugün avidite testi vermek için doktora gittim. Kalp atışı için ultrason baktı ama hala kalp atışını duyamadık. Bu arada 7+4 üz. Salı gününe kadar duymazsak kurtajdan bahsetti doktor. Test sonucunu stres ederken böyle birşeyle karşılaşmak resmen yıktı. Siz ne zaman duymuştunuz bebeğinizin kalp atışlarını?
Elifimm ferdaferoglu canım bazen gec duyulabiliyo kalp atışı gec dölleme olmuş olabilir bi kaç gun sonra başlar inşallah oluşmaya stres yapma cok misal ben 8+2 yim ama ultrasonda 7+2 yim ona göre kalp sesıde gec duyuluyor ben gecen hafta duydum
ferdaferoglu Elifimm canım inşallah öyledir. Her geçen gün sıkıcı bir haber alıyorum artik iyice moralim bozuldu. Ilk çocuğum kalp atışını 7 haftalıkken duymuştum şu ana kadar duymamak beni çok düşündürüyor. Inşallah bir sorun çıkmaz.
Elifimm ferdaferoglu her aşaması ayrı stres ayrı heyecan inşallah duyacaksın kalbini 🙏 normalde kalp sesını duymadan gebelik testlerını yapmıyolar canım sen mi istedın kan testlerını yoksa kendilerımı yaptılar
Essenn Btl41 merhabalar enfeksiyon bölümüne gittiğiniz için sormak istiyorum bugün bende doktorumun tavsiyesi üzerine enfeksiyon servisine gittim ve bana hiç bir işlem yapmadılar sizde herhangi bi tahlil tetkik istediler mi acaba ? Beni başka bi üni. Hastanesine gönderdi istersen git dedi çok sinirim bozuldu
Btl41 Essenn evet ividite testi yapıldı ve onun sayesinde sorun olmadığı anlaşıldı yapilmasi lazım di
Essenn Btl41 geçmiş olsun, avidite bende yaptırdım yüksek %81 çıktı 1 ay sonra tekrar cmv İgg istedi sonuç yine aynı olunca enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi doktorum ama onlarda hiç bir şey yapmadı ondan merak ettim...
Elifimm Essenn avidite yuksek çıkınca bagısıklığın olmuş oluyo ve bir sıkımtı olmuyo benimde aviditem yüksek 93 çıktı
Essenn Elifimm benimde öyle daha önce geçirmişsin dedi sorun yok ancak 20 Mart’ta tekrar cmv igg istedi değeri düşmüş mü diye Yine düşmediğini görünce intaniye bölümüne gitmemi istedi kafam karıştı
Essenn Btl41 doktor Sonuç için sıkıntı Yok dedi ancak tekrar cmv igg istediğin de sonuç değişmeyince 3 ay içinde bu değerin düşmesi gerekti dedi intaniye bölümüne git bi araştırsınlar dedi,gittim ve hiç bir şey yapmadılar bi ton şey zırvaladı yalancı sonuç olabilir vs. Vs. Artık baktırmicam çocuğumun gelişimi gayet iyi 4 aylık olduk zaten
balyanakoglum [bilinmeyen] avidite testi yapılmış mıydı size nasıl çıktı bana yardımcı olabilir misiniz lütfen doktor bebeği almak istiyor
balyanakoglum [bilinmeyen] avidite testi yapılmış mıydı size nasıl çıktı bana yardımcı olabilir misiniz lütfen doktor bebeği almak istiyor
balyanakoglum [bilinmeyen] avidite testi yapılmış mıydı size nasıl çıktı bana yardımcı olabilir misiniz lütfen doktor bebeği almak istiyor [bilinmeyen] merhaba size avidite yapıldı mı sonucu ne oldu yardımcı olabilir misiniz lütfen doktor bebeği istiyor
Bzdgsaliha12 Benimde yüksek çıktı igm😔 bugün aldım sağlık ocağından sonucu.enfeksiyon hastalıklar bölümü yönlendirdi doktor.yarın gideceğim inşallah bişey çıkmaz
Bzdgsaliha12 Histura yarın enfeksiyon bölümüne gideceğim hastaneye sabahtan. Sabahtan beri çok canım sıkıldı
Histura Bzdgsaliha12 bende tekrar kan verdim. Cmv IgM , igc ve avidite olarak sonuçları bekliyorum. Daha ileri tetkik Amniyosentez dedi doktorum 20.haftada onu yaparız dedi ama bilemiyorum
Bzdgsaliha12 Histura gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.bu hastalığı kavramaya. Nerden geçti nasıl oldu hiç anlamış değilim ilk defa karşılaşıyorum böyle durumla rabbim yardımcımız olsun inşallah. İlk hamileliğimde böyle bişeyle karşılaşmadım. Şuan geçen günlere sevinemiyorum hamileliğimi unutmuş gibi oldum bugün. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz