Anne123__ kevseracer uzun vakittir kontrole gitmedim önümüzdeki hafta içi gideceğim o yüzden şuan ne alemde bilgim yok pek 28+1 günlüğüz
Anne123__ safiye18 bizde 28+1 olduk şükür bende bir sıkıntı yaşamıyorum sağlıcakla günlerin geçmesini bekliyoruz iki erkek çocuktan sonra üçüncünün kız oldupunu öğrendik oğlanlardan kalma bir kaç parça kıyafet var o yüzden kızçeye biraz kıyafet alışverişi yaptım abilerden kalan uygun olan kıyafetlerle ve aldıklarımla ilk ayları atlatır sonra tamamen kendi kişisel kıyafetlerine terfi eder gelişimine göre zamanla alırım dedim çok fazla kıyafet alışverişi yapmadım işte 3 ay yetecek kadar aldım sadece bakım ürünleri ve bir kaç eksiği tek var onları da eylülde tamamlar sonra kavuşulacak günü keyifle bekleriz dedim
safiye18 Anne123__ ya zatn cok çabuk büyüyorlar cok kıyafet almaya gerekte yok bence elinde varsa idare edersin
Anne123__ allyslife 35 e bırakmam ama bende 32 34 haftalar arası yıkama ütüleme yapar beklerim genelde benim bebişler erken aramıza katılmayı tercih ettiği için 35. Haftaya kadar her şeyi hazır etmem lazım sonrası tamamen kızçemin keyfine kalsın i😂
Anne123__ allyslife hemde çoook 2 oğlumu da 36. Haftada doğurdum kendileri gelmek istedi daha doğrusu tutamadık beyleri içerde daha fazla bari kızçem biraz sabırlı çıksın diye bol bol dua ediyorum😂😂
Anne123__ kevseracer elbette yazarım siz gittiniz mi yakın dönemde kontrole sizin ne kadarlık olmuş bebiş
Anne123__ kevseracer merhabalar 29 haftalık olduk bugün kontrole gittim gidince yazmamı istemiştiniz 1.5 kg olmuşuz maşallah 40 cm boyumuz her şey yolunda şükür vaktinde sağlıcakla gelmesini bekleyeceğiz artık
allyslife Anne123__ ayyy şaka gibi😂 ben de 31+3′teyim, 37′de doğurayım istiyorum ama çevrem 36-43 arası doğurmuş hep merakla bekliyorum😂😂
Anne123__ allyslife erken doğmasını istiyorsanız geç doğacaktır kesin ben geç doğurmayı hayal ettikçe istedikçe git gide erken doğurdum🤣🤣🤣
allyslife Anne123__ hhahahahahs acelem yok aslında tamamen kavuşma arzusu benimki🫠 ilk gebeliğim 8.haftada sonlandı, 1 kaybım var yani, o yüzden bu bebeğim çok kıymetli çok heyecanlandırıyor bizi ondan🫠 sağlıkla gelsinler yeter ki elbet gelecek😂
hesraa htcbnbn erkek mi bebeğiniz. Ben de ilk doğumumda preeklampsi geçirdim. İnşallah zamanınds doğar kuzucuğunuz
htcbnbn hesraa çoook geçmiş olsun. Bebişim kız Allah izin verirse tam doğum vaktim ekimde. Bakalım, bu gün taburcu olduk. Ben herşeyini hazırlamaya başlıcam artık. Sizin nasıl geçmişti süreciniz?
hesraa Anne123__ 28.haftayı bitiriyoruz 1300 gr dedi doktor dün. Şeker yüklemesi yaptırmıştım bugün ondan mı bilmiyorum hareketleri çok sertleşti koçbaşı gibi vuruyor içerden
aymekide Anne123__ selam ben 29. Hafta oldum bugün. Allah nasip ederse 32. Haftada odasını alacağız. Benim benden 1 sene önce doğum yapan arkadaşım var onunla liste yaptık ondan aldım bir şeyler. Net olarak bende ne var bilmiyorum. D vitamini elenetal demir ve magnezyum kullanıyorum. Tetenoz oldum. En son 1200 dediler geçen hafta 34 cm.