gamzeakarsu17 poyrazxx doktor bakarsa bulabilir ama bazende çocuklar göstermiyor haftalarca bekletiyor şansına göre artık acele etme
nurellaa52 poyrazxx 17 deyim hala öğrenemedim devlet hastanesi ama pozisyon uygunsa öğrenirsin benim anlamadığım şey şu yutubdan izliyorum cihazdan bebeği farklı pozisyonlara çeviriyorlar bunlar hiç yapmıyor anlamadım
aysea1 poyrazxx 19 haftalıgım bacakları kapalı olduğu için ögrenemedim bacakları açıksa belki söyler ama daha erkende diyebilir
1_cocuk_annesi poyrazxx bende 13 +1 de gitmiştim çam sakuraya ama söylemedi doktor. 16+1 de öğrendim o hastanede
esmaskm nurellaa52 aynen bana da iki defa erken haftalar görünmez dedi bakmadı 12 haftalık da gören yada tahmin edenler var oysa ki
nurellaa52 esmaskm İşi’nin Ehl-i bi doktorsa öğrenirsin genelde asistanlar bakıyor devlette bence o yüzden ilkini özelde 12 de öğrenmiştim
esmaskm nurellaa52 benim doktorum muayene etti ama cinsiyete küçük diye bakmadı canım. Önceden böyle değildi
aysea1 nurellaa52 haftaya detaylım var ama yatında gidecegim tansiyonum yüksek bakalım yatınki söyleyecekmi
Sedanur25_ poyrazxx benim ikinci gebeliğim devlette öğrendim 11 haftalıkken kız dendi şuan 28 haftalık kız
abeertarekk Bazen geçiştiriyorlar benimki 14 haftada kendini gösterdi ben net gördüm yani hocaya sordum bir dahakine bakarız dedi kapattı