ayaylanur 8 haftalık gebeyim prilam kullandığım günler bir tık daha iyiyim bulantım geçmiyor ama kusturmuyor da bugün içmedim ve günüm mahvoldu resmen baş ağrısı her yediğimi kusma baş dönmesi mide bulantısı ne yapacağımı bilmiyorum doktorlar herkes normal diyor ama artık duramıyorum tavsiyeleriniz var mı :(
seyda2702 ayaylanur prilamı gece 2 tane birden içince biraz daha işe yarıyor sabahta bir tane daha etkili oluyor ben o şekilde rahat ediyordum 16 . Haftaya kadar sürmüştü benimde
Asill01 ayaylanur aynı haftada aynı şeyleri yaşıorz kusma yok nadir war yani ama bulantı mahvetti artk baş agrısı fln bana doktor sürekli tuzlu kraker tarzı şeyler elinin altında olsun dedi yeşil elmaya biraz limon sıkıorm biraz tuz atıorm bazen havuca aynısını yapıorm bastırıyo dene sende istersen bide soda limon tuz oda iyi gelio şekerli yeme tetikliyor cnkü
kendihalinde18 ayaylanur ayyy 6. Haftamdayım baş dönmesi baş ağrısı mide bulantım var ama kusmuyorum bende vallahi deliricem
sadiye___ Günde dört adet Prilam sabah öğle akşam ve gece olmak üzere içtim ve tahin ekmek çok iyi geldi bana yemek yiyemediğim günlerde tahin ekmek yedim bu yaklaşık 2,5-3 ay sürdü. Prilam hala devam günde 3 kesin
kendihalinde18 dilekdemi açım ama yemek yiyemiyorum ya oturdum ağladım bugün yemek yiyemiyorum diye 🤣
dilekdemi kendihalinde18 ben mecbur krakerle dolaşıyorum ama midem bulanıyor kusamıyorum ve başımı hissetmiyorum resmen sizdede böylemi acaba
dilekdemi kendihalinde18 yok 6 yaşında bir kızım var ama onda hiç böyle olmadım midem bulanıyordu ve kusuyordum rahat ☺️ ama bu sefer biraz farklı
kendihalinde18 dilekdemi Benimde 2,5 yaşında oğlum var bende de aynı ilkinde bulantım oluyordu ama baş dönmesi falan hiç yaşamamıştım Rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıcakla atlatalım inşallah
dilekdemi kendihalinde18 amin canım Allah onları bize bağışlasın bakalım daha yolun başındayız daha şimdiden böyleysek nasıl geçecek bilmiyorum
sadiye___ @ayaylanur tahini seçerek yedim her markayı yiyemiyordum. Zencefil çayı iyi geliyor bastırıyor.
Nazlimom__ ayaylanur bugün mide bulantım geçmediği için ve kahvaltı yapamadığım için 4 saat ağladım durduramıyodum kendimi en son eltimi çağırdım yine çok yiyemedim ama yedim bişeyler o gelip yaptı dediğin gibi bulantı var kusma yok aşırı iştahsızım geçecek bu günlerde