Ru_mom_ Kızlar foto yükleyemedim ama yumutlamadan on gün sonra erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ertesi gün bi tık daha koyulaşmış resmen. Çok belli oluyor. Sizce tutmuşmudur. Adet tarihime bir hafta var
Busranur_mnts Ru_mom_ koyulaşma varsa test doğru olabilir ama artımed genelde yanıltmış çoğu kişiyi Resim yüklemek için de uygulamada sol üstteki üç çizgiden resim yükleye basın oraya resmi yükleyin buraya da yazı yazarken direk linki yapıştırın
mom_20 Ru_mom_ sağ üst köşede işaret var ona tıkla resim yükle diyor oraya resmi yükle linki kopyala buraya yapıştır
mom_20 Ru_mom_ bir hafta oldu test yaptım silik çıktı nimo marka ama korkuyorum kan vermeye hevesim kursağımda kalıcak diye
kumsalyildirim Ru_mom_ artımed bende yalancı pozitif vermişti asla güvenmediğim bir test markası . Yapabiliyorsanız predictor early alıp yapın derim.
eymennsmom Ben Artımed ile çok silik çizgi ile öğrenmiştim sonra ki Predictor early de silik verince kesinleşti :)) benim sizden çok çokk silikti resimde bile çıkmıyordu , siz de var gibi 🙏🏻🌸