momrose 33 haftalık hamileyim doktorlar erkek ama pipisi bükün küçük duruyor peygamber sünnetli diyorlar. Bebeğine böyle denilip normal pipili doğuran var mı? Veya bebeği böyle doğan anneler nasıl süreçlerden geçiyorsunuz bilgilendirir misiniz
2Mom_ momrose benim oğlum böyle doğdu ultrasonda hiç öyle bişey demediler ama hipospadiaslı doğdu idrar deliği aşağdaydı ameliyat gerekiyor idrar kanalını yukarı taşımak için biz yaptık atlattık şükür
Yelizkaya momrose benim oğlumda aynı şekilde ultrasonda herhangi bisey söylenmedi bana doğduğu an pipisinde sıkıntı olduğunu çocuk cerrahine götürmem gerektiğini söyledi doğduktan 1 hafta sonra götürdüm normal işeme çıkışı hariç başka bir delik daha vardı 1 yaşında ameliyat olmasını gerektiğini söyledi 1 yaşındayken ameliyatını yaptırdık 5 saat ameliyat sürdü orta derceymis bizimki sonra 1 hafta hastanede kaldık zaten sonda takılıyor pipi ucuna o çok zordu çocuk yürümeye başladığı için durmuyordu sonra iyileşti sonda falan çıkarıldı 15 günün sonunda 18 aylıkken tekrar pipisinde bi delik gördüm ameliyat olan yerin haricinde bi yerdeydi doktorumuz tekrar çağırdı orayı kapatmak için Max 30 dkka sürdü sondasız çok rahat geçti şuanda 5 yaşında bi sıkıntı yok çok şükür süreç biraz zorluyor sadcee
momrose 2Mom_ benim usg de belli oluyo özellere gidiyorum siz devlete mi gidiyordunuz? Birde derecesi neydi sizinkinin
2Mom_ momrose yo bende özele gidiyordum çok aşağda değildi yakındı uca ama eğrilik de vardı tabi aşamaları oluyo eğriliği idrar yerinin
momrose 2Mom_ sizinki hafif olduğu için belli olmadı sanırım , bana da aslında doktorum hafif olabilir dedi de endişe ettim yine de , peki tek ameliyat ile çözüldü mü süreç nasıl oldu 🙏🏻
2Mom_ momrose yok bizde eğrilik de fazlaydı o yüzden iki aşamalı anlaştık doktorumuzla zor oldu biraz tabiki ama atlattık şükür
momrose Yelizkaya evet özellikle o sonda olayı ama çok şükür Çözümü olmayan bir şey değil , Allah dermansız dert vermesin. İnşallahta yoktur bebeğimde ama şimdilik pipinin duruşundan ötürü böyle yorum yaptılar teşekkür ederim bilgilendirme için🥰
Yelizkaya momrose rica ederim Allah yardımcınız olsun umarım kolayca geçirirsiniz süreci sağ salim dünyayı gelsinde gerisi önemli değil
Yelizkaya momrose yumurtalarında bi problem yoktu sadece çiş çıkışının sol tarafına doğru minik bi delik gibiydi
Yelizkaya momrose internetten bi aratın isterseniz hipospadias diye görsellerde pipi altındaki delik görünüyor öyle daha anlarsınız
momrose Yelizkaya inanın çok baktım hakimim evet, inşallah bebeğimde yoktur daha doğmadı sadece tahmin ediyorlar , penis kısa olduğundan
Yelizkaya momrose eğer istanbuldaysanız doktor önerebilirim çok memnun kaldık hala daha bisey olursa iletişimdeyiz kendisiyle