kevsertksr Kızlar selam, İskenderun gelişim hastanesinde detaylı ultrason yaptırdınız mı? Nelere bakıldı memnun muydunuz?
Asill01 kevsertksr rapor olarak verilio fotograf yok diye biliorm palmiyede öyle yani iki hastanede birleşti ya zaten oda aynıdır radyoloji doktoru rapor veriyo perinatoloji yok orda cnkü
kevsertksr Asill01 ben yaptırdım 8-10 dakika sürdü. El ve ayak parmakları bile değerlendirilmemiş çoğu şey eksik geldi bana. Renkli olarak da hiçbir şey vermedi etmedi ekranda da görmedim nasıl bi değerlendirme bu anlamadım :(
Asill01 kevsertksr aynn öyle yarım yamalak cnkü radyoloji doktoru ya riskli gebelik olarak değil genel bakıo bnce ona para verene kadar perinatolojiye gitmek daha mantıklı
prense Canım ben hatay devlet hastanesi nde doğum yaptım ama orda aynı o hastanede gebeyi devlet hadtanesine göndermişlerdi baya o hastanr için şikayet eden vardı
fundalicee Bence gelişim hastanesi amerikan hastanesi gıbı fiyasko artık guven olmuyo antakyaya gelme şansın varsa arif güngörene yaptırabilirsin ilk gebeliğimde ona yaptırdım gayet iyiydi yarım saat kadar sürdü şimdide haftam gelınce ona gidicem
Asill01 fundalicee yeri nerde tam olarak bide ücreti ne canm bnde suan daha erken dönemdeyim ama detaylı usg içşn doktor belirlemek istiyorum renkli fotoğraf veriyormu
fundalicee Asill01 evet veriyor çok net bide normalde mkü eğitim araştırmada yapıyordu ama şuan antakya merkezde klinik açmış tabelasını gördüm bi yazın instagramda falan cıkar
mel8473 Asill01 ben ramazan denizliye gideceğim gulderen egıtım arastırmadaydı yenı klınık actı arıf gungorende ramazan hocada 6 bın kartta 7 bın dıyolar ama ramazan hocayı da arastırmanızı onerırırım
iremolmez Bende gelişimde bir doktora gidiyorum ama doktorum radyoloji doktoru bakacak dedi benimde içime sinmedi ve bi perinatoloji alanında uzmanlığı olan doktor arayışındayım fikirlere açığım
blgesr iremolmez süreç nasıl acaba çevrenizden duyduğunuz okuduğum yorumlar hep kötüydü:( Nilay hocaya gidiyorum Emin olamıyorum