mutluannemveben Kızlar selam 23+1 deyim iki gündür karnım davul gibi aşırı derecede gergin içerden böyle germişler gibi sanki çatlayacağım bu durumu yaşayan ve çözümü olan var mı ? 2 gündür çok zorlanıyorum ☹️
pskshk mutluannemveben ya inanamıyorum ben de 23+0ım ve birkaç gündür karnımın etrafında bağları geriliyormuş gibi batma hissi ve göbek deliğimde acıma hissi var sanki 9 aylık büyümüş gibi acıyor
gamzeakarsu17 mutluannemveben çözüm doğurmak onada daha çok var.gerginlik hissi belki yağlayınca azalır çatlayacaksındır belki
tugce058 Bende öyleyim bugün doktora gittim hem bebek arada top gibi bi yerde toplanıyor Hemde karnım patlayacak gibi geriliyor yani suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi bebek iyi dedi öyle diyince demek ki normal diye düşündüm 23+2 hafta bu arada
mutluannemveben tugce058 benim kontrolüme daha çok var ama devam ederse kesinlikle giderim, acaba yediklerimizin etkisi oluyor mudur bu gerginliğe ,doktorunuz bir şey dedi mi bu konu ile ilgili?
mutluannemveben pskshk kesinlikle tam olarak dediğiniz gibi hissediyorum çok değişik bir gerginlik göbek deliğim patlayacakmış gibi
mutluannemveben Yaa demek ki bu haftada genel olarak yaşanan bir durum içim rahatladı resmen. Bu arada erik hoşafı biraz rahatlatıyor denemek isterseniz aklınızda olsun hepimize sağlıklı kolay bir süreç diliyorum.
mutluannemveben kerimekilic sade sodayı genelde tüketmeye çalışıyorum ama maalesef bu ara hiç etki etmedi
tugce058 mutluannemveben sanmıyorum ama bebek hem büyüyor hem hareket ediyor ya ondan olabilir netice rahim de büyüyor içerde geriniyor olabilir aksi bi durum olsa söylerdi ben bide progestan fitil kullanıyorum 20. Haftada başladı benim top gibi olma durumu doktorda tedbir amaçlı başladı ilacı
mutluannemveben tugce058 tugce058 evet olabilir, haftalar geçtikçe kendini daha çok hissettiriyor. Sağlıklı olsunlar da bu günlerde geçecek elbet 💕
tugce058 mutluannemveben aminn en büyük duam sağlıkla zamanında doğması Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ❤️❤️
mutluannemveben tugce058 ayy kesinlikle..sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler, mutlulukla kucaklarımıza alalım🫠 🙏