fundakc Erkek bebekde anne bi kac kere kanama gorurmus kiz bebekde gormezmis tiktokda felan yorumlara baktim herkes dogru bende oyle dion cok olmus
sum_doa fundakc ben de atacam ortaya bi hurafe en sonunda hamileyken çok konuşursan bebeğin dili uzun doğarmış diyecem ortalık karışacak vallaha bıktım yetişemiyorum saçmalıklara 😂
harika3838 fundakc yooo tam tersi kısmetse kız bebeğim olacak ve 9. Haftaya kadar kanama yaşadım yani jdjdjdjs uydurmasınlar artık bi şey😅
papatyaseverrrrr fundakc ilk bebeğim erkek kanamalı bir gebelik yaşadım ikinci de erkek kanama yaşamadım 🤷🏻♀️😂
fundakc sum_doa vallaha bende ya 93920220 tane sey cikarmislar🤣🤣 bende hic konusmadim iliksi sirasinda ama cocuklarim papagan gibi🤣🤣
imoss fundakc oğlumda kanamam olmadı şimdi kızım olacak nasipse onda da yok tamamen annenin vücuduyla alakalı bir durum
fundakc https://photos.app.goo.gl/FzhNsttkJfLmYu5V9 Bilen biri bi yorum yapabilirmi ya merakimdan catliycam
ilkheyecanim_ fundakc Ankara Bilkent fotoğraf veriyor muydu yaa 🙈ben etlige gidiyorum hiç fotoğraf vermediler
PinkDream fundakc bunlar genetikten xx xy kromozomlarından bi haber insanlar galiba ya zaten en geç 4. Ay dan öğreneceğiz az Sabır
PinkDream fundakc geçmiyor valla bende aşırı merak ediyorum hurafeleri bende okudum araştırdım da adı üstünde hurafe kişiden kişiye göre değişiyor babasından ne geldiyse o halbuki 😂😂 bakalım senin az kalmış ben daha 8. Haftadayım 😭😭
fundakc ilkheyecanim_ ben peritanoloji ye gidiyorum hocam soyle guzel yakisikli bir resim ver dedim verdi😃😃