sibel9734 Bugün kontrole gittim kanama alanı görmedi çok küçük bir kalp atışı duydu yolk sac var dedi ama kalp atışı daha çok küçük dedi haftaya tekrar bakılacak aranızda bu şekilde olan var mı geç döllenme olabilir mi çok korkuyorum
harika3838 sibel9734 merhaba bu şekilde olması çok normal daha kendi de kalbi de minicik güçlü kalp atışları olması zor, inşallah haftaya gittiğinizde daha kuvvetli şekilde duyarsınız ☺️🌸
PinkDream sibel9734 bana da 6+0 da dinletmişti 120 henüz zayıf demişti başlarda böyle olması normal bence yarın tekrar dinlicem 8 olduk kötü düşünme
elifmuslu sibel9734 merhaba korkmayın şu an küçücük olduğu için kendi gibi minik atıyordur kalbi☺️ biraz daha bekleyin güçlenir o stres yapmayın
sibel9734 Somys kese 5 6 gün geride olduğu için tedirginim ama doktorum şuan kötü bir durum olmadığını söylemesi beni biraz rahatlatıyor
sibel9734 harika3838 doktor kötü bir durum yok bekleyeceğiz dedi ama 2 düşük yaptım bu yüzden korkuyorum
harika3838 sibel9734 5 6 gün ciddi bir fark değil ilerleyen haftalarda fark kapanır inşallah. Korkmanız da çok normal ama doktorunuz telaşlanmadı ise sizde boş yere kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin Allaha emanet edin ve gebeliğinizin tadını çıkarmaya çalışın. Kolaylıklar diliyorum ☺️🌸