fyzz7 İlk hafta 6 7.haftalardayım. Halsizlik, mide rahatsızlıkları, hiçbir iş yapamama, yorgunluk, midem sürekli gurul gurul.. Psikolojik olarak çökmek üzereyim ayakta duramıyorum. Benim gibi olanlar var mı?
iremcce fyzz7 ayyy resmen ilk günlerim geldi gözümün önüne şimdi 37+4 oldum. hamileliğimin ilk 2 ayı rezaletti. mide bulantısı kusma aşık olarak evlendıgım eşimden nefret etme buzdolabı kokusuna su kokusuna dahi midemin bulanması çubuk krakerle geçirilen günlerim halsizliğim inanılmsz baş ağrılarım neden cocuk yaptım ki diye kendime kızmalarım bazı zamanlar keşke olmasaydı diye kendime ve eşime kızmalarım psikolojimin yerle bir olması hayat bitti durdu diye düşünmelerim herşeyi kafaya takmalarım ve bu zamanların hiç geçmicegini düşünüp durmalarım geldi aklıma 😂 fazlasıyla anlıyorum seni ama inan bana geçiyoor 2 aydan sonra süper bi enerji geliyor,psikolojin toparlanıyor yavaş yavaş şuan sakın kendıne yüklenme akışına bırak inan bana geçiyor 🧡
fyzz7 iremcce anlattıklarının hepsi var. Hiç geçmeyecek hep böyle kalacakmışım gibi işe yaramıyorum hissi bir de ekstra sınava gireceğim onun kaygısı sanırım. Son haftalar ders çalışmayı tamamen bırakmak zorunda kaldım. Kendime kızıyorum, eşime kızıyorum biraz daha bekleyebilirdik diyorum sanki sonrasında bunlar olmayacak gibi.. En azından tk olmadığımı bilmek birilerinin de bunları yaşadığını bilmek iyi geldi biraz da olsa 🥲🥲
iremcce fyzz7 gönlünü ferah tut,inan bana geçiyor hatta tadını bile çıkarmaya çalış bu zamanlarının bırak hiç bi iş yapma yat uzan dınlen elini sürme bişeye çok az bı zaman sonra enerjın tavan olucak oturmak istemiceksin çünki
fyzz7 iremcce peki mide yanması, bulanmasına en iyi gelen şeyler ne oluyordu ? Kusmam olmadı hiç ama tatlıdan tiksindim mesela. Yemek yiyemiyorum. Açlığımı zaten hissetmiyorum ama midem kazınıyor gibi bir his sürekli. Yaşamak için yiyorum.
iremcce fyzz7 doktorum bana ilaç yazmıştı bulantı için mıde yanması ıcın soguk süt içiyodum, yemek yiyemedigim içinde sürekli tuzlu kraker boş ekmek salatalık yiyodum
fyzz7 iremcce iremcce İlk aylarda veriyorlar o zaman ilaç. Haftasonu yada pazartesi gideceğim ben de söyleyim o zaman. Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Doğum ne zaman senin 🥹