uykucukoalaanrs bora2027 çürük diş vs varsa önceden tedavisini yaptırın gebelikte çokkkk zor. Fazla kilonuz varsa vermeye çalışın, gebelik başlayınca kendinizi bolca nemlendirin sonra aynada bı anda harita olmuş göbeği görünce insan yıkılıyor.
leonlulu bora2027 kesinlikle demiriniz önemli beni çok sarsıyordu ilaç da kullandık ama fayda etmedi bebek senden alıyor belirli aydan sonra ben damardan almıştım iki doz folik asitte elenatal 1 kullandım güzel bir ilaçtı tavsiye ederim gebeliğe faydası oldu havuç yedim bol bol birde
cansumbl bora2027 demir, ferritin, b12, omega3 ve folat önemli. ♥️ düşükse takviyelere başlarsınız. Folik asit her türlü kullanılıyor öncesinde ve gebelikte de.
ayssdmr bora2027 bende planlı gebelik düşünüp o şekilde hamile kaldım öncelikle dahiliyeye gidip tam kan sayımı, tiroid dahil olmak üzere tüm vitaminlerime kan değerlerime baktırdım ardından diş hastanesinde genel bi diş kontrolü yaptırmanı da öneririm maalesef kilom yetişmedi bekarken 55-57 kilo arasındaydım evlenince +8-9 kilo artışı oldu yine de çok memnunum ayrıca 13.haftamdan sonra pilatese ve diyetisyene de başlamayı düşündüğüm için pek problem etmiyorum ☺️
_mom24 Solgar folit asitin çok faydasını gördüm 1 ay düzenli diyemem ama aklıma geldikçe kullandım ve gebe kaldım
uykucukoalaanrs _mom24 Solgar en etkili marka olduğunu düşünüyorum takviyelerde, bende 2 şişe bitirmiştim folik asit
bora2027 Solgarın _mom24 solgarın “Folate” adlı takviyesini aldım. Ondan bahsediyorsunuz siz de sanırım? Folik asit değil de folat formu
_mom24 bora2027 folat formu bendeki doktorlar 400-800 mcg arası istiyor bu 400 mcg tam istenileni karşılıyor 🌸
bora2027 leonlulu demir depoları dolu olarak başlamak gerekiyor desenize. Kan tahlili yaptırıp başlayayım o vakit
_mom24 Bacım içinin rahat etmesi için genel bir dahiliyede hormon,biyokimya,hemogram baktır.Özellikle ferritin,TSH,folik asit,arkadaşın dediği gibi dişler.Hba1c bunlar önemli
ozlem_syy bora2027 doktor muayeneyesi (rahim içinde kis, miyom vs var mı) , vitaminleriniz çok önemli, kan değerleriniz, fazla kiloları vermek, diş tedavileri kontrolleri, spor, sağlıklı beslenme. en önemlisi de stresten uzak kendine odaklı olmak❤️
snur1997 bora2027 diofol öneririm. Doktorlarda öneriyor zaten 3 aylık almıstım 900 kusür liraya ama ben şuan gebe degilim tedavi goruyorum