hifal Merhaba Hanımlar dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 buçuk yaşında kızım var bazen kaldırmak zorunda kalıyorum bi sıkıntı olurmu
temmuzonbir hifal eğer bir risk yoksa sorun olmaz heralde ama kaldırmasan daha iyi olur canım mecbur oluncada yapacak bir şey yok
Annesiiiii_ hifal Benim kızımda 2,5 yaşında bazen mecbur kalıyorum kaldırıyorum. Allah yardımcımız olsun bilemiyorum zararlı mıdır.
annebebekk52 hifal ayy bende aynı dertten muzdarip im bazen dışarda kucak diye tutturuyor mecbur alıyorum ama inşallah bişey olmaz 2 buçuk yaşında 16 kilo
_mom24 Kaldırmasan iyi olur kuzum,o da daha bebek anlamaz ama kaldıramıyormuş gibi yap ah annenin kolu ağrıdı falan de pedagogtan duymuştum
elisamommy hifal 9 Haftalık Hamileyim 29 Aylık Kızım Var Başından Beri Kızım Kucağımda Arkadaşımın Kızıda Hep Kucağındaydı 4 Buçuk Yaşındaki Gayet Sağlıkla Doğumunu Yaptı Şükür Canım
Somys hifal risk yoksa kontrollü bir şekilde kaldirman sorun olmaz… Ben 55 kg dambillara düştüm diye üzülüyorum 😀 2014den beri fitness egitmeniyim 🤸 32.haftamdayim 38 den sonra biraz daha artirmayi düşünüyorum artık yeter 😊
mervepolat34 hifal kızım 3 yaşında 13 kilo kaldırıyorum hatta kucağımda gezdiriyorum çocuğunuzu dengeli kaldırırsanız birşey olmaz o da küçük tabi ağırsa bilemicem