_mom24 Her tekmelediğinde elimi karnıma koymazsam onunla ilgilenmiyormuşum gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?😂😂 Mutlaka tekmelediğinde oy,annem,ha kızım falan diyorum😂😂
allyslife _mom24 ilk başlarda ben de öyleydim ama şimdi içimde sürekli filler tepinircesine bir hareketlilik olunca alıştım, her seferinde tepki vermiyorum😂 ama bir duraksamadan sonra vurursa heh hoş geldin balım eğlenceye devam mı diyorum😂😂
kader_00_ _mom24 ayy ilk bebeğimde dirseğini karnıma bastırırdı resmen dıştan görünüyordu canımı yakıyordu 🥲 bende onu dürtüklüyordum ama bir yandan da çok eğlenceli oluyor o beni dürtüyor ben onu 😀
temmuzonbir _mom24 canım o kadar hareketli ki hızına yetişemiyorum ya 😂😂 ilk başlarda hep elim karnımda telefon açık video çekiyordum babasına atıyordum şuan karnımı delercesine tekme tokat girişiyor lütfen biraz sakin ol diyorum 😂😂
emine1309 Bende prensesiiimmm, balımm Eylül Ada diye seviyorum genelde bazen inanılmaz hareketli oluyor,bazen de çok sessiz anlamlandıramıyorum :)
_mom24 allyslife sanki durup tekrar başlayınca annesinin ilgisini çekmeye çalışıyor gibi değil mi ama🥹🥹
_mom24 temmuzonbir şey varya dur oğlum dur atooo bu ne pohtur başıma diyen adam😂😂arabada keçiyi zapt etmeye çalışıyor 😂😂
Babyy_Mom _mom24 Ben de onu ittiriyorum, söz meclisten dışarı tabiri caizse it dalaşına dönüyor bizim hikâyemiz. 🤭🫣😅
lokismommy _mom24 gün içinde hoşuma gidiyor akınım güzel oğlum inşallah sakin bebek olursun o yüzden vur gitsin diyorum 🤤😅ama gece olunca yalvarıyorum annen totonu yesin nolur uyuyim dur artık diyorum 🥲
lokismommy _mom24 akınla timur çok uyumluymuş gerçekten ya🥹 ben ikinci adını ata koymayı tercih ettim 🐣 sen bebişinin ismini karar verdin mi 💖